(12 Hafta) Bu kadar Kas Mümkünmü ? 90 Gün

yanlış biliyor olabilirim ama bu kadar kısa surede steroidler bile yapamaz gibi geldi bu etkiyi spor geçmişi olan birisi oldğunu düşünüyorum bende

bunun kolpa olduğu o kadar belli ki.adam zaten kaslıymış.sadece ışığı değiştirmişler,kanatlarnı şişirerek poz vermiş,kasmış kasları o kadar.ben aynısını 1 dakkada da yaparım.90 güne gerek yok :)

Arnold, bir film projesi için tekrar fit bir vücut yapmak için yine aynı süre olan üç aylık sürede gayet fit bir hale gelmişti. Altyapı sağlamsa eski görüntüyü yakalamak zor değil...

Bir de çatı genişse her türlü üçgen vücudu yakalamak yine daha kolay oluyor. Bel de ince gözüküyor, bunun için yine Arnold'ı örnek verebiliriz. Görüldüğü gibi belinin ince olmadığını düşünüyorum ama işte o geniş omuzlar olayı bitiriyor.

En az 2-4 yıllık bulk geçmişi olan bir adama benziyor. Güzel bir definisyona girilerek güzel sonuç elde edilmiş. Sen 4 yıl body yap ağır gir iyi ye gel bende aynı değişimi sende yaptırayım :)

imkansız bu kadar kas olamaz 12 ayda

adamın body yaptıgı okadar bellıkı ta ılk fotoda. sadece yaglı ve her resımde yag oranı dusuyor kasları daha belırgın bı hal alıyor hepsı bu. bu taktıgı genelde suplement fırmaları reklamlarında yapar. once bulk bı body cı bulunur hafıf kambur ve bembeyaz bı tenle fotosu cekılır sankı adama sporla alakası olmayan bı ınsan ızlenımı verılır, sonra adam defınasyona girer yagı azalır, bronzlasır dik duruş doğru açı ve guzel ışıkla harıka bi vucut fotosu cekılır sonrada bakın ben bu urunu kullandım bılmem kaç haftada böyle oldum. yersenız.......

saygılar.........

Kardeşim defınasyon ne demek ?

Back
Yukarı