1 ekim 2011 bftr İSTANBUL buluşması

...

• .

Votes: 10 55,6%
  • ..

Votes: 8 44,4%

• Total voters
    18
Şimdi bana göre tamamdır...emeğine sağlık..tabi çoğunluk ne diyecek bakalım...

evet bakalım fikirler ne yönde olacak ve tabi adminlerin logoyu göndermeleride gerekiyor logo gelmez ise malesef başka tasarım yapmak durunda kalırız.

Güzel tasarım emeğine sağlık :)

T-shirt siyah üzerine mi basılıcak ?

Benim makinenin azizliğine uğradık :D :D

Olsun hiç yoktan iyidir :D :D

aynen ben niye yokum orada :) 16 yaşında olup genrise kullarak 21 gibi gözüktüğüm için mi :)

gayet güzel ve eğlenceli bir gündü gerçekten.pişman değilim bir daha olsun yine yaparım :)

hakim abiye L oluyorsa banada L olur heralde :) aslında animal logosuda fena olmaz :P hatta Genrise logosu bile olabilir :D

herkes birbirine çok iyi,candan davrandı,ortam çok iyiydi :)

steven,Genrise'ın müstakbel sahibi,sezer gerçekten çok bilgili birisi.ona yapılan karşıt yorumların dikkatle yapılmasını öneririm :) sezere ancak "tampon çözelti"ler hakkında kısa bir bilgi verebildim :) utanmasa onuda bilecekti :)

aynen ben niye yokum orada :) 16 yaşında olup genrise kullarak 21 gibi gözüktüğüm için mi :)

gayet güzel ve eğlenceli bir gündü gerçekten.pişman değilim bir daha olsun yine yaparım :)

hakim abiye L oluyorsa banada L olur heralde :) aslında animal logosuda fena olmaz :P hatta Genrise logosu bile olabilir :D

herkes birbirine çok iyi,candan davrandı,ortam çok iyiydi :)

steven,Genrise'ın müstakbel sahibi,sezer gerçekten çok bilgili birisi.ona yapılan karşıt yorumların dikkatle yapılmasını öneririm :) sezere ancak "tampon çözelti"ler hakkında kısa bir bilgi verebildim :) utanmasa onuda bilecekti :)

evet ve kafama baya takıldı tampon cozeltıler su an makale ındırdım 8 tane kadar :) yarın onları okucam :)

sana da dıkkat etsın bence herkes yanı oldukca bılgılı ve bnce daha da onemlısı arastırmacı bırısın :)

Ben tüm arkadaşlarla tanışmaktan çok memnunum :)

Ama özellikle belirtmek gerekirse , AngryHun supplement koçum :)
stevenlms antreman koçum :) ile bu site üzerinden tanıştığıma daha bir memnunum :)

Gelişimime direkt etki edeceklerinden hiç şüphem yok , çünkü bilgilerinden hiç şüphem yok...

Yanlız AngryHun şöyle bir olumsuz katkısı var bana :P
Birlikte hazırladığımız supplement kombinesi 690 TL iken , İstiklalin ortasında bana C vitamini almamı önerdi , girdik aldık bir yerden oldu mu kombine size bir anda 730 TL :D :D

Bu arada Hakim abi ve Serdar siz griptiniz değil mi ??
Yemin ediyorum şu anda boğazım acımaya yanmaya başladı , hemen C vitamininden bir tane aldım :D :D
Eğer bir grip olursam kulaklarınız fena çınlar haberiniz olsun :D :D

Ben tüm arkadaşlarla tanışmaktan çok memnunum :)

Ama özellikle belirtmek gerekirse , AngryHun supplement koçum :)
stevenlms antreman koçum :) ile bu site üzerinden tanıştığıma daha bir memnunum :)

Gelişimime direkt etki edeceklerinden hiç şüphem yok , çünkü bilgilerinden hiç şüphem yok...

Yanlız AngryHun şöyle bir olumsuz katkısı var bana :P
Birlikte hazırladığımız supplement kombinesi 690 TL iken , İstiklalin ortasında bana C vitamini almamı önerdi , girdik aldık bir yerden oldu mu kombine size bir anda 730 TL :D :D

Bu arada Hakim abi ve Serdar siz griptiniz değil mi ??
Yemin ediyorum şu anda boğazım acımaya yanmaya başladı , hemen C vitamininden bir tane aldım :D :D
Eğer bir grip olursam kulaklarınız fena çınlar haberiniz olsun :D :D

baba aman diyim..ben çektim siz çekmeyin ...yani özellikle serdar kesin hasta olacak...ama keşke önleyebilsek...:( yer iyi güzel hoşta ..adamı hasta etmeden yollamıyor :)

Beni grip eden mekan değil , aynı mekanda olan sizler olabilirsiniz :D :D

Serdar pump cı adam birşey olmaz ona :D :D

C vitamini aldık ,sprey felan inş. yarına sağlam çıkarım :)

stevelms ile birçok bilgi alışverişinde bulunduk gerçekten etkileyici bir spor bilmi dağarcığı var herkes ondan bolca faydalanabilir
gakgoş zaten hemşerimdi abiyi görünce kan çekti resmen :D onunlada otobüste birçok şey paylaştık
sultanmehmedin kendine göre bi söyleyiş tarzı ve muhabbeti vardı biraz uzak kalsamda çok eğlenceli olduğu kesin.
nfserdar ile pump konusunda biçok takılma oldu gerçekten pump ötesiydi .
ve diğer değerli abi ve kardeşlerim herkesten birçok şey aldım ve öğrendim. herkes güleryüzlü ve sevecendi herkesi guruba birden alıp bilgileriyle donatabilecek seviyede insanlar.
erken kalktığım için çok hayıflandm ve üzüldüm ama eminim bu bir son değil sonun başlangıcı onun için can sıkmaya hiiiiç gerek yok.

kısacası herkes
sevimli
güleryüzlü
konuşkan
sıcak
ve paylaşıma açık insanlardı

iyiki tanıdım sizleri
gelen ve gelmeyen herkese ayrıca beni sonradan gelmeme rağmen bukdar sıcak karşılayıp ortama adapte eden herkese bir teşekkürü bir borç bilirim .
saolun ..

bence tshırt cok guzel olmus :)
teşekkür erderim

sen istersen birde direk despo ve diez'e özel mesaj olarak bilgi ver..daha çabuk geri dönüş olabilir ...

evet iyi fikir ben bu birazdan göndereyim.

Güzel tasarım emeğine sağlık :)

T-shirt siyah üzerine mi basılıcak ?

T-shirt rengini oylama yapaılım :) renkler siyah - beyaz - gri melaj dan hangisi olsun?

beyaz veya gri tercihimdir... tabi patron ne derse o:(
demircan256 benim için renk önemli değil sizin istediğiniz önemli çoğunluk ne derse o renk yapalım olurmu?thums:

:)

O zaman 2 bir tasarım yapıyorum bakalım neler olacak :D

Back
Yukarı