Danny Boy
Yeni Üye
Benim favorim kesinlikle Baran abiNam-ı diğer hogan ..
Hele o geliş yokmuydu o gelişİçimizden birine dalacak sandım
![]()
![]()
ama ben dedım kesın bana dalcak

forumda bazen sert cıkıyorum ya dedım bu gelısle dalar yanı

Benim favorim kesinlikle Baran abiNam-ı diğer hogan ..
Hele o geliş yokmuydu o gelişİçimizden birine dalacak sandım
![]()
![]()
sevgilimin hastalanması sebebiyle akşam yola çıktım . önbuluşmaya katılmayı belki herkesten çok istyordum ama gelemedim. stevenlms aradı saolsun. çokta mahcup oldum. inşallah 1 ekimde önbuluşma ekibine kendimi affettircem. şimdiden forum ve arkadaşlar adına herkesten özür dilerim...
sevgilimin hastalanması sebebiyle akşam yola çıktım . önbuluşmaya katılmayı belki herkesten çok istyordum ama gelemedim. stevenlms aradı saolsun. çokta mahcup oldum. inşallah 1 ekimde önbuluşma ekibine kendimi affettircem. şimdiden forum ve arkadaşlar adına herkesten özür dilerim...
Telefonda konuşurken sezere yansımız zaten ne kadar mahçup olduğun...neyse geçmiş oslun...
yaahu bu arada o beklerken fotorgraf çekmeye gelen tip nasıldı![]()
Ben masumum abi tamamııo tam komedıydı zaten ya
sen r10 musun dıyoz e yok abı yok degılım dıyor![]()
ya o an anlayamadm okadar telaşenin içindene dediğimi bile hatırlamıyorum çok absürt bişey demediğime şükür. 1 ekime geleceğim inşallah bi sorun olmazsa . gülmeyn buarada
![]()
![]()
![]()
güzel makara oldu. dikkatimden kaçmayan bir nokta ise steven'ın H harfi ile olan sınavıydı. dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama "alat (halat)" "aydar (haydar)" telaffuzlarını çokça işittik. üj bej olunca tabi h lerde ufaktan zorlanmalar oldu![]()
Saat 13,30 diye düşünüyorum arkadaşlar , nedeni ise akşama ant.ı olanlar ant.ları kaçırmasınlar![]()