saat 15:00 uygundur...ancak ben oyumu çay bahçesi tarzında bir yerden yana kullanıyorum..yinede çoğunluk ne derse o olacaktır..ama benim oyum belli...
taksimde otobüs duraklarının olduğu yerin hemen yanıbaşında evlendirme dairesi var..onun yanı kocaman çaybahçesi...taksimi bilenler bilir..sen bilmiyor olabilrisin ama var ...
tabi bu sadece benim fikrim..ben herzaman çoğunluk ne derse ona uyarım...
Buluşma yeri Taksim olarak kesinleştikten sonra , gideceğimiz mekan çok da önemli değil aslında...
Anıtın orada buluşur oradan akarız bir yerlere
Heee tabi hatunu bol bir yer olsun ki , gözleri erkek görsün insanların![]()
![]()
r10 ;evet bak hava olayı işin içine girdi dediğin gibi alternatif yerimiz olsun...
ben şöyle bir şey düşünüyorum bilmem ne der bazı kişiler...ben derimki birkaç kişi 1 ekimden önce taksim meydanda buluşalım...aklımda birkaç yer var..gelecek arkadaşlarında belli yerler varsa gelip önceden bir ön eleme yapalım..hangisi kafamıza yatarsa burdan belirtiriz arkadaşalr burada buluşuyoruz diye ne derisniz...
mesela ben-sultanmehmet ve başka gelmek isteyen kim olursa ?
sizce nasıl olur?
bu hafta sonu buluşulursa gelirim demircan. hem ön tanışıklık olmuş olur. hatta o gün ben erkenden bazı işlerimi halletmek için karaköye geçerim (makara olmasın paso işlemleri) sonrasında da buluşulur?
Ben antalyadayım ama size bir tavsiye. Herkese yakın bir piknik yerinde buluşma gerçekleştirin. Her gelen kendi yiyeceği eti getirsin. Toplam 3-4 kişide mangal getirsin. Mangal yapın protein yiyin ekmek tüketin. Sohbetinizi edin 3 saat sonra dağılın. Herkes idmana![]()