turkishwolf514
Üye
hangi harp okulu girmek istediğin ?? bende girmiştim 2 sene once geçmiştim de..anlattığın gibi top fırlatma ve barfiks çekme gibi şeyler yaptırmıyorlar...kimden duyduysan yanlış bilgilendirilmişsin....
Yaklaşık 1 ay sonra harp okullarının mülakatlarına gireceğim.
Fakat bazı yönden eksiklerim var.
Beden eğitimi yönünden yaklaşık 15 puan veriyorlar ve bu puanda benim harp okuluna girebilmem için yeterli bir puan.
Size bazı sorularım olacak.
Barfiks şu an 3 tane çekebiliyorum.bu 13 e çıkabilir mi?bu konu hakkındaki tavsiyeleriniz...
Basketbol topunu daha ileriye fırlatmak için (28 metre) önerileriniz...
Ve zıplama... Şu an yaklaşık 190 zıplayabiliyorum ama benim istediğim 236. Bu mümkün mü? ve tabi bu konu hakkındaki tavsiyeleriniz.
Şimdiden çok teşekkür ederim...
Yaklaşık 1 ay sonra harp okullarının mülakatlarına gireceğim.
Fakat bazı yönden eksiklerim var.
Beden eğitimi yönünden yaklaşık 15 puan veriyorlar ve bu puanda benim harp okuluna girebilmem için yeterli bir puan.
Size bazı sorularım olacak.
Barfiks şu an 3 tane çekebiliyorum.bu 13 e çıkabilir mi?bu konu hakkındaki tavsiyeleriniz...
Basketbol topunu daha ileriye fırlatmak için (28 metre) önerileriniz...
Ve zıplama... Şu an yaklaşık 190 zıplayabiliyorum ama benim istediğim 236. Bu mümkün mü? ve tabi bu konu hakkındaki tavsiyeleriniz.
Şimdiden çok teşekkür ederim...
bence konu guncel kalması lazım sadece 1kişi girmiyor bizde girecez askeri okul sınavlarına ve bende barfiks sorunu var çekemiyorum eve kapı arası barfiks aldım zorluyorum şuan kollarımda kanatta çok acı var 1ay gibi bir zamanım var en az5 yapabilrmiyim ?