Şokoley Krem Çikolata (60 gram protein!)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rango
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rango

Üye
evet arkadaşlar a101'de ucuz fiyata satılan bu ürünün 100 gramında tam 60 gram protein var! diğer değerler şöyle;

yağ: 35 gram
karbonhidrat: 4 gram
kalori: 577

konuyu editleyemediğim için buraya koyuyorum fotoğrafları. ters oldu ama açıkça gözükmekte.(düzelttim şimdi fotoğrafı)

Eklentiler

• 2012-05-22 13.20.55.jpg
    2012-05-22 13.20.55.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 858
  • 2012-05-22 13.2m0.46.jpg
    2012-05-22 13.2m0.46.jpg
    138,4 KB · Görüntüleme: 1.115
Son düzenleme:
ben baya sasırdım urunu ıncelemeyı dusunuyorum . ama sankı yanlıs yazılmıs gıbı saf soya olsa bıle yuzde 50 proteın var . acaba bunu proteın tozu yag karısımımı yapmıslar kı.
bıde bana cok garıp gelen uzerındekı sayıları toplayın 100.27 edıo ıcınde bu 3 ogeden baska hıc bısey yok arkdas . kı 0.27 de fazla cıkıo nası bereketlı bı urunmus arkdas. hayır proteın tozu ve saf yag karıstırsan bole bı sonuc elde edemessın

Son düzenleme:
ben baya sasırdım urunu ıncelemeyı dusunuyorum . ama sankı yanlıs yazılmıs gıbı saf soya olsa bıle yuzde 50 proteın var . acaba bunu proteın tozu yag karısımımı yapmıslar kı

valla içinde protein tozu olduğu yazıyor ama bilemiyorum bende. o kadar proteini görünce kaptım direkt ürünü, tadı da kötü değil.

çok ilginç gerçekten. içinde whey var. %60 protein. karbonhidrat yok denecek kadar az. çok şaşırdım böyle bir ürün olmasına. ben bunu yerim. :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:31 ----------

bu arada bence bu üründe karbonhidrat 60 gram, protein 4 gram. baskı hatası olmuş. veya bilerek küçük(!) bir hata yapılmış.

Aynen bende şaşırdım proteinle karıştırmışlarsa bile bu kadar olcağını tahmin etmiyorum. Arkadaşların teorisi doğru olabilir. Cevabı öğrenince yazarsanız memnun olurum.

simdi bende sunu merak ettim icinde whey var falan yzmislar digelim dogru bunu yeni baslayanlar kasik kasik yememeli ozaman? cunku ek besin ilk 3 ay icin onerilmiyo diye biliyorum bunuda biri acikliga kavustursa.

ılk 3 ay olsun ısterse yenı baslasın normal sarellenın ıcınde bulunan yaglardan karbonhıdrattan cok daha faydalıdır

Bunda Yanlışlık yoksa Kesin Alınması gereken bi besin bence, Ama Arkadaşların dedigi gibi Bi yanlışlık olabilir Oğrenince Buraya yazarsanız sevinirim arkdşlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı