Şekilli bir göğüs için bu hareketler yeterlimidir.

Evde marcy mwb 765 ağırlık sehpam var bununla çalışıyorum. Acaba bu hareketler yeterlimidir. Alt göğüse etki edermi bunlar? Ek birşeyler daha koymak lazım mıdır?
Göğüsüm=103 cm

Bencpress
İnciline dumbellfly
Pullover

Biraz daha bilgi verebilirmisin? Sadece gögüsmü çalışıyorsun belli bir program uyguluyormusun? Yaş boy kilo gibi.

Biraz daha bilgi verebilirmisin? Sadece gögüsmü çalışıyorsun belli bir program uyguluyormusun? Yaş boy kilo gibi.

Yaş 18 boy 1,83 kilo 82

Programım haftada 3 gün olmak üzere şu şekildedir:
bench press,
dumbell fly,
pullover
military press,
omuz yana açış,
uprıght rowing ,
lat öne çekiş,
One Arm Dumbbell Rowing ,
Wide-Grip Lat Pulldown,
Lateral
Dumbbell French,
barbell curl,
consantre curl

Vücut Ölçülerim;
bilek = 18
omuz = 120
göğüs = 102
pazu = 36
önkol = 30
bel = 84
kıç = 104
baldır = 92
boyun = 40

programımdan Wide-Grip Lat Pulldown ı çıkartmaya karar verdim 3 tane sırt hareketinin yeteceğini düşünüyorum. Birde programımdaki omuz hareketleri ile trapezlerde çok gelişme olumaz değil mi?

Birde dumbell press demişsin dumbell press ile benc pressin çok bir farkı yok bildiğim kadarıyla biri kısa bar ile biri uzun bar ile tak farkı o diye biliyorum.

programımdan One Arm Dumbbell Rowing ı çıkartıp yerine decline dumbell press koymayı düşünüyorum sizce nasıl olur. Yani:

Programım haftada 3 gün olmak üzere şu şekildedir:

bench press,
dumbell fly,
decline dumbell press
pullover
military press,
omuz yana açış,
uprıght rowing ,
Lateral ( öne eğilip yapılan )
lat öne çekiş,
Wide-Grip Lat Pulldown,
Dumbbell French,
barbell curl,

Bunların hepsi 3*8
Özellikle consantre curl ü çıkarttım pazuların çok şişkin durmasını istemiyorum zaten lat hareketlerinde ve barbell curl de pazularda çalışıyor.

jino çoğu kişide var zaten, yağ oranınızı biraz düşürürsünüz göze çarpmaz

Back
Yukarı