berkay3212
Yeni Üye
üzüm pekmezi yağlanma yaparmı _?
Nerden duydun bunu? Kaynak gösterebilir misin?benim bildiğim pekmez ile süt beraber tüketilirse birbirlerini öldürüyolar yani bi yararları kalmıyor.bu konuya da dikkat etmek lazım arkadaşlar.
ne bakımdan?pekmez gibi şifalı bir gıda yok sabahları aç karınla yiyin hergün benim gibi asfalt delme makinası gibi dolaşınaç karınla yiyince faydasını daha çok gösteriyor
bunun için ayrıca bir araştırma yapmadım bildiğimi sizinle paylaştım.benim asıl bildiğim pekmezle yoğurdun birbirini öldürdüğü ancak yoğurtta süt ürünü olduğundan süt ve süt ürünleri ile pekmez tüketilmesi pek önerilmiyor.çok pekmez yemediğimden dikkat ettiğim bi nokta değil ancak pekmez yiyen arkadaşlar araştırabilirler...Nerden duydun bunu? Kaynak gösterebilir misin?
kaynak vikipediPekmezin besin değeleri, yapıldığı meyveye göre değişkenlik göstermekle birlikte, karbonhidrat içeriği dolayısıyla (1,276kJ / 305 kcal) iyi bir enerji kaynağıdır. B1, B2 vitaminleri ve çeşitli mineral maddeler içerdiğinden iyi bir besin, faydalı bir ilaç olarak bilinir. İçermiş olduğu %80'e yakın karbonhidratın tümünün glikoz ve fruktoz halinde olması sindirim sisteminde parçalanmaya gerek kalmadan kolayca kana geçmesini sağlar.
basit şeker mi???nesi basitmiş anlamadım.üzüm pekmezi basit şekerdir tüketip tüketmemek size kalmış
kaynak vikipedi
haa anladım bende doğal şeyde basitin ne iş var demiştim.dalgınlıkla yanlış yazmışım basin karbonhidrat olucak
yani kana hızla karışır antreman sonrası ve sabah için uygundur diğer öğünlerde alırsan yağlanma yapar bi güzel
ne bakımdan?
fuzuli alıntıymış fuzuli mesaj atmazsan hiç bi sorun olmazarkadaşım fuzuli alıntı yapıp durmayın şu sitede...benim demek istediğim
pekmez allahın yarattığı doğal kan ilacıdır,hiçbir zararıda yoktur,faydası vardır.
fuzuli alıntıymış fuzuli mesaj atmazsan hiç bi sorun olmaz
zararı vardır tabi her öğün abartarak tüketirsen bi güzel göbek yaparsın ondan sonra Allah yarattı biraz daha yiyim dersin kafa_
benim mesajımda abartmakla ilgili bir kelime gördünmü önce okumayı öğrenin ben günde bir kavanoz yiyin demiyorum adam gibi okuyun...
sabahları aç karınla 1 kaşık hiç bir zararıda yokkk... ne çok doktor varmış bu sitede arkadaş yaa.
not: alıntı yapmamanız rica olunur.
ne dıon arkadasım asvalt delme makinası gibi derken ne anlama gelıyor anlamadımarkadaşım fuzuli alıntı yapıp durmayın şu sitede...benim demek istediğim
pekmez allahın yarattığı doğal kan ilacıdır,hiçbir zararıda yoktur,faydası vardır.