Ölçülerim bunlar nasıl çalışmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

jaxx

Üye
Üstadlar hepinize selamlar aşağıda vücut ölçülerimi belirttim yapacağım çalışma sonunda orantısız bir vücuda sahip olmak istemiyorum bu yüzden size danışmak istedim.Futbol,trekking ve kaya tırmanışıyla ilgileniyorum.
Gelelim ölçülere...
boy:178cm
kilo:59-60kg
bilek:16,5cm
bel:72cm
göğüs:91.5cm
ön kol:32cm
pazu:36cm
calf:36cm
Yanlışım varsa affola bodynin jargonunu pek bilmiyorum burdaki bir konudan referans alarak yazdım ölçüleri. (Teşekkürler)

Fotoğraf ekleseydiniz daha sağlıklı yorum yapılabilir,eksik kalan bölgeleriniz söylenebilirdi.Sadece ölçü ile yorum çok zor.

sany0190.jpg

Kusura bakmayın biraz yoğundum cevap yazamadım buyrun şimdilik 1 tane yorumlarınız dahilinde daha ekleyeceğim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:58 ----------

iyi bi salona gidersen oradaki hocalar sana yardımcı olacaktır üstelik fotoğraf bile eklememişsin
işlerden dolayı salona düzenli gidebilme imkanım yok denecek kadar az bu yüzden evde düzenli olarak boş olan bir vaktimde çalışmayı düşünüyorum.Bu arada bu ne kadar doğrudur evde çalışmayla ne yapılabilir?

Fotoğraf kötü kollarını felanda koysan iyi olur :) fotodan anlaşılan trapez ve göğüs eksikliğin var

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı