Kusura bakmayın sizi hatırlamıyorum. tartıştığım konularıda kaydetmiyorum.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/744087-mesaj75.htm
Fazla acemice bir senaryo yazmışsın. Burada seninle tekrar tartışmaya niyetim yok fakat bazı şeyleri gözler önüne sermek gerek. Bu mesajı senin atmamış olma ihtimalin çok düşük. Neden dersen bunlara benzer mesajları da yakın tarihte başka bir konunun altına yazmışsın ve buradaki üslubundan yazan kişinin kim olduğu anlaşılıyor. Ha buradaki profilini ele geçirme olayına baştan inanmıyorum ya neyse. Demişsin ki benim nasıl spor yaptığım resmimden belli, bu mesajı yazdığında söz konusu resim senin profilindeydi. Ayrıca bayanlar forumunda o kadar mesaj var, o kadar profil var. O kadar zamandır takılıyorsun bayanlar forumuna mesaj falan yazıyorsun hiç mi görmedin kimin resmi nasıl diye de herkese bu resmin verildiğini zannediyorsun. Ayrıca bir arkadaş daha sana sorduğunda "eğer resimdeki abla sensen iyi spor yapmışsın belli" diye, sen; "evet resimdeki abla benim" demiştin, onun linkini bulamıyorum şimdi. O zamanlar forumda aktif olduğumdan çoğu konunun altına yazdığın mesajları görüyordum daha bunun gibiler var ama şu an hatırlamıyorum. Yani istersen fazla abartma durumu. Sahte bir fotoğrafla insanları kandırmaya çalıştın, tamam bitti. Ya profilini kapattır ya da doğruyu söyle, insanların sana güveni kalsın en azından. Ki bence bilgi birikimi bakımından zerrece güvenilecek bir insanda değilsin. Bu arada hatırlamıyorum konuşmalarından da vazgeç, o tartışmaya müdahil olan arkadaşlar bile eminim hatırlıyorlardır şuan karşılıklı yazdığımız mesajları ve verecek cevabın kalmadığında yöneticilere sığınmanı. Onun için fazla çevirme lafı.