YurtDışı suplement alım netrition

kro123

Yeni Üye
BodyForumTR dahil birçok sitede adına rastladım Netrition yurtdışı supplement alım sitesi biraz araştırma yaptım 150 dolarlık alışverişe kadar gümrükte sorun olmaz yazıyor fakat ben emin olamadım , daha önce bu siteyi kullanan siteden supplement alan varsa bi yardımcı olabilirmi ?

Son zamanlarda kimseden ses çıkmadı, bu vesileyle konuyu da hortlatayım, 2012 yılında hala gümrükte takılmalar vs oluyor mu? Siparış verenler deneyimlerini yazarlarsa çok yararlı olur.

gelmiyor. eğer olurda türkiyeye gönderen site bulursan 75 euroyu geçmeyecek şekilde sipariş verebilirsin eğer şanslıysan kutuya bakmazlarsa da ürün gelir ama düşük ihtimal.

Gayet de güzel geliyor

Arkadaşlar ben 1 sene önce 3 supplement siparişi verdim netrition dan 100 dolar altı ve 2.5 kg altı olmasına özen gösterdim geldi, 4 ay sonra yine verdim yine geldi, şimdi yine sipariş verdim gelmek üzeredir, benim arkadaşa tavsiye ettim onunkide geldi yani yazıktır 3 katı fiyatına burdaki tilkilerden almayın derim ama risk varmı? bence elbette takılma riski var ama örneğin ben 3 siparişim geldi artık 1 tane siparişim takılsa bile kardayım:P

Arkadaşlar ben 1 sene önce 3 supplement siparişi verdim netrition dan 100 dolar altı ve 2.5 kg altı olmasına özen gösterdim geldi, 4 ay sonra yine verdim yine geldi, şimdi yine sipariş verdim gelmek üzeredir, benim arkadaşa tavsiye ettim onunkide geldi yani yazıktır 3 katı fiyatına burdaki tilkilerden almayın derim ama risk varmı? bence elbette takılma riski var ama örneğin ben 3 siparişim geldi artık 1 tane siparişim takılsa bile kardayım:P

Sanmam. Olurda gelirse resimlerini koyarsanız artık, inanırız :)

siteye üye bile olamadım ben :) shipping de turkey varmı diye bakıcaktım bakamadım

Hocam benim bildiğim 2 tane Türkiyeye gönderim yapan firma mevcut. İletişime geçtim Turkiye'de şuanda kadar hiç gümrük sorunu yaşayan müşterileri olmamış. Hatta bu firmalardan birini yeni keşfettim Amerikada satış yapan saygın bir yer. Bizim için artısı şu; Airmail seçeneği var. Tracking koduda veriyorlar. Ve ülkemize kargo masrafı 5 ile 7 $ . Airmail ile istenirse.

Ben bir ara Ultimate Nutrition Bcaa 12000 siparişi verip denemeyi düşünüyorum. Takılırsa büyük kaybımız olmaz.

Biraz mail atıp facebook sayfasından zorlarsan geliyor ancak burdaki posta idaresi kıllık yapıyor ve bunun için sağlık ocağından veya bir doktordan bu gıda desteğini kullanabileceğine dair reçete yazdırmanı istiyor. Ben denemek için gh max sipariş etmiştim kaldı öyle alamadım uğraşmak istemedim reçete fln.

bide söle bi gercek var yurtdısından geldiğinden cok yavas geliyo bn strap siparisi verdim 20 gun oldu hala yok

Ben sürekli netrition.com dan sipariş veriyorum artık. 4 defa sipari ettim 3 ü geldi diğeride yolda. neredeyse yarı fiyatına bazen de daha da düşüğüne geliyor kargo dahil.Ama büyük ebatlı protein tozları gibi ürünleri sipariş ederseniz kargo boyutu büyük olduğu için fiyatı da fazla olur.Ben sadece amino asit , preworkout gibi ürünleri sipariş ediyorum. Aşağıdaki linkde de sipariş geçmiş listem var.

http://img46.imageshack.us/img46/1162/68429477.png

Ben sürekli netrition.com dan sipariş veriyorum artık. 4 defa sipari ettim 3 ü geldi diğeride yolda. neredeyse yarı fiyatına bazen de daha da düşüğüne geliyor kargo dahil.Ama büyük ebatlı protein tozları gibi ürünleri sipariş ederseniz kargo boyutu büyük olduğu için fiyatı da fazla olur.Ben sadece amino asit , preworkout gibi ürünleri sipariş ediyorum. Aşağıdaki linkde de sipariş geçmiş listem var.

http://img46.imageshack.us/img46/1162/68429477.png

Ben de ufak bir siparis verdim az once demek amacli. Shipping dahil 10 dolarlik bir sey.

As a gift seklinde siparis ettim, umarim elimde olur diyeyim eger olursa bundan sonra yine ufak capli urunleri buradan siparis edebilirim sanirim.

Kargo ortalama ne kadar surede elinizde oluyor?

Ben prolab caffeine denedim, aklima baska 3-5 dolarlik urun gelmedi. Soyledigim gibi bu yalnizca deneme amacli. Eger soz konusu urun gumrukten gecerse baska yine ufak capta urunler almayi deneyebilirim.

Airmail icin 1-2 hafta denilmis. Pazartesiden itibaren iki hafta icinde urun elimde olursa buraya yazarim. Eger yazmazsam ne yazik ki urun elime ulasmamis demektir. :)

Back
Yukarı