Yumurta (egg) Protein tozu kullanımı (Yardım)

Kopurme biraz yapıyordu ama öyle aman aman degil,casein kadar.Ben asla tr de amerikadaki ürünlerinin bire bir olduguna inanmadım zaten yurtdısına cıktıktan sonra farkı anladım.Ayrıca cok bilinen bir siteden arginine söylemiştim cok özür diliyorum resmen sperm vardı icinde bu kadar korkunc bir koku hatırlamıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kopurme biraz yapıyordu ama öyle aman aman degil,casein kadar.Ben asla tr de amerikadaki ürünlerinin bire bir olduguna inanmadım zaten yurtdısına cıktıktan sonra farkı anladım.Ayrıca cok bilinen bir siteden arginine söylemiştim cok özür diliyorum resmen sperm vardı icinde bu kadar korkunc bir koku hatırlamıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk
Doğrudur. Benim ürünüm kesinlikle bozuk bakın fotosunu paylaşıyorum sizlere. Ne yapmalıyım sizce? şikayetçi olmak istiyrm. önce kendi baska bi labaratuvarda analiz yaptrıcam kendim. Daha sonra gıda ve tarım bakanlıgna şikayet edicem. Dogrumu düşünüyorum? Tavsiylerinizi bekliyorum.
Bakın tozun shaker ile karıstıktan sonraki hali !

Eklentiler

• 20140604_110137.jpg
    20140604_110137.jpg
    137,9 KB · Görüntüleme: 593
  • 20140604_110159.jpg
    20140604_110159.jpg
    146 KB · Görüntüleme: 598
  • 20140604_110230.jpg
    20140604_110230.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 602
  • 20140604_110253.jpg
    20140604_110253.jpg
    110,8 KB · Görüntüleme: 562
  • 20140604_110300.jpg
    20140604_110300.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 599
Bi bozukluk var böyle birşey olmuyordu çünkü.Ya formulü degistirdiler,ya yazan formul fake,yada ürün bozuk kullanım tarihi degisitirilmiş..Geçmiş olsun :(

Bi bozukluk var böyle birşey olmuyordu çünkü.Ya formulü degistirdiler,ya yazan formul fake,yada ürün bozuk kullanım tarihi degisitirilmiş..Geçmiş olsun :(
Aynen kesinlikle bozuk. Ürünlerinin gıda ve tarım bakanlıgından onaylı oldugunu soyluyorlar. analizini kendim yaptırıcam. onların başını agrıtıcam. Aldıgım site türkiyede toz konusundan en çok tercih edilen sitelerden birisi.

Aynen kesinlikle bozuk. Ürünlerinin gıda ve tarım bakanlıgından onaylı oldugunu soyluyorlar. analizini kendim yaptırıcam. onların başını agrıtıcam. Aldıgım site türkiyede toz konusundan en çok tercih edilen sitelerden birisi.
Merhabalar ne yaptiniz analizi yaptirdiniz mi ? Siteyi de aciklasaniz burdan olmasa da mesaj olarak bizde ona gore alisverislerimizi yapalim

Merhabalar ne yaptiniz analizi yaptirdiniz mi ? Siteyi de aciklasaniz burdan olmasa da mesaj olarak bizde ona gore alisverislerimizi yapalim
Ürüne analiz yaptırmadım. çünkü analiz 300 tl gibi birşey tutuyordu. Değmez dedim. Siteyi söylemem dogru olmaz. Sitenin bozuk ürün sattıgını düşünmüyorum ancak bana o öyle denk geldi. Benim kızdıgım ürünün bozuk oldugunu kabul etmemeleri. Daha sonra başka bi ürün de aldım o siteden. Suan sıkıntı yok. Ama şans işte bana denk geldi..

ben de dymatie elite egg almıştım. amazondaki (amazon . com) yorumları çok çok kötü zaten. 40 türlü şekilde denedim blender da çevirdim ocakta pişridim fırına pişirdim. pişirince bildiğiniz lastik oluyor zaten çiğnemiyor bile, çöpe gitti hepsi. pişirmeden ASLA karışmıyor hiçbirşeyle. rezalet bir üründü. tadı evet ekşimsi tuzlumsu bir çikolata tadı ama yumurta sonuçta diye tadını önemsemedim ama toz kullanılmıyor ki kesinlikle. scitec egg pro nasıldır arkadaşlar kullananlar var mı? ben laktoz hassasiyetimden dolayı egg protein tercih etmeye çabalıyorum ama malesef sonuç alamadım dymatize den.

Scitec egg pro bilindik bir siteden aldım pro*****7 den , tadı iğrenç aşırı derecede köpürüyor. Aç ve tok kullandım her iki durumdada zehirlenmiş gibi belirtiler oldu ve günlerce ishal ve mide bulantısı yaşadım. Siteye telefonla bilgi verdim numune istediler bende ürününün tamamını yolladım. tabi kendi ürünlerine toz kondurmadılar ürünümüz gayet normal dediler ve ürünü geri yollayıp yardımcı olmadılar. Buradan arkadaşlara tavsiyem ürün alacakları siteleri ve markaları iyi seçmeleri .

Scitec egg pro bilindik bir siteden aldım pro*****7 den , tadı iğrenç aşırı derecede köpürüyor. Aç ve tok kullandım her iki durumdada zehirlenmiş gibi belirtiler oldu ve günlerce ishal ve mide bulantısı yaşadım. Siteye telefonla bilgi verdim numune istediler bende ürününün tamamını yolladım. tabi kendi ürünlerine toz kondurmadılar ürünümüz gayet normal dediler ve ürünü geri yollayıp yardımcı olmadılar. Buradan arkadaşlara tavsiyem ürün alacakları siteleri ve markaları iyi seçmeleri .
Site ile bi ilgisi yok kardeşim, hepsi kapalı ürün zaten;ithal. Bende yeni aldım ama çok pişmanım, karışmıyor,karışsın diye iyice sallayınca köpükten içilmiyor ve mide bulantısı cabası..

Site ile bi ilgisi yok kardeşim, hepsi kapalı ürün zaten;ithal. Bende yeni aldım ama çok pişmanım, karışmıyor,karışsın diye iyice sallayınca köpükten içilmiyor ve mide bulantısı cabası..

Birebir aynı şeyleri düşünüyorum :) Yukarıda arkadaş bozuk demiş ama maalesef bozuk değil bende de durum aynı. Ben shakerda içemedim, su şişesinde çalkaladım yarısı köpük oldu. Tadını hatırlamıyorum çünkü nefes almadan diktim. Güzel olmadığı kesin. Gerçi ağız tadı için tüketmiyoruz, ben alırken daha kötüsüne hazırlamıştım kendimi :D

Beyler en iyisi yumurtayı haşlayıp yemek kendi kendinize iş çıkarmışsınız :D

merhaba arkadaşlar egg yumurta proteini saf olarak ülkemizde üretimi vardır %100 yerli %100 naturel 1 kg 'da 255-265 adet yumurta akı vardır kullandığınız başka aromalı bir protein varsa ikisini karıştırarak içebilirsiniz, isterseniz krep yapın yoğurtla yiyilebilir meyve suyuyla içilebilir ürün pastörizedir ve ısıl işlemden geçmiştir içerisinde hiçbir katkı yokdur egg yumurta akı tozunu aşağıdaki linkden satın alabilirsiniz saygılarımla.

http://www.sanalpazar.com/yumurta-aki-tozu-lick-1-kg-75-tl-super-fiyat../i-48742999

Back
Yukarı