Yumurta & Domates Sivilce Yapıyor

Arkadaslar ben bir seminere katılmıstım.Orda ağız yoluyla alınan şeylerin hiçbiri sivilce yapmaz deniliyordu.Fakat bir şeyi yedikten sora elimizi yıkamayıp birşeylere sildiğimizde mikrop kalıyormus.Elimizlede yüzümüzü falan kaşıdıgımızda mikrop oraya yayılıyormus.Bazen sabundan kaynaklanıyormus düzgün temizlenmiyormus.

Yumurtanın sarısından ben de uzak duruyorum. Aksi taktirde hatrı sayılır şekilde de tüketildi mi iki gün sonra sivilceler kendini gösteriyor. Şimdilerde sabahları altı yumurta beyazı yemeye çalışıyorum.

Günde üç adet domates yiyorum. Tabii olabildiğince kabuğunu soymaya özen gösteriyorum. Aksi taktirde acıyı ve domatesi kabuğuyla birlikte fazla tüketenlerin hemoroid ile karşılaştığı biliniyor.

Son düzenleme:
Yumurtanın sarısından ben de uzak duruyorum. Aksi taktirde hatrı sayılır şekilde de tüketildi mi iki gün sonra sivilceler kendini gösteriyor. Şimdilerde sabahları altı yumurta beyazı yemeye çalışıyorum.

Günde üç adet domates yiyorum. Tabii olabildiğince kabuğunu soymaya özen gösteriyorum. Aksi taktirde acıyı ve domatesi kabuğuyla birlikte fazla tüketenlerin hemoroid ile karşılaştığı biliniyor.

Domates kabuğunu bilmiyordum gerçekten.Teşekkürler

Back
Yukarı