Yumurta & Domates Sivilce Yapıyor

askndnz

Üye
Arkadaşlar Sabahları Yumurta Domates peynir yeşillik yiyordum Fakat suratımda feci şekilde sivilcelenme oldu domatesi kestim yumurta yedim hala devam etti yumurtayı kestim domates yedim yine devam etti açıkcası ikisindende vaz geçtim..Fakat yerine ney yiyebilirim hala arayış içindeyim :S

yumurtanın sarısını abartmadığınız sürece ne yumurta ne de domates sivilce yapmaz arkadaşım, eğer ergenlik dönemindeyseniz olur böyle şeyler bu dönemde.

Herhangi bir supplement kullanmıyorum..Fakat Yaşım 19 Ergenlik kaldımı daha ? 15 yaşından beri bitmedimi bu meret :) Günde 1 adet domates 2 yumurta yiyorum sarıları çöpe atıyorum.Fakat Hala var herhangi yağlı yiyecekde tüketmiyorum!

evet siviceler cansıkıcı birşeydir bir doktora görün 2 ilaç veriyor biri antibiyotik diğeri dışdan kullanım için 1 ay tedavi sonunda 0 bendede çıkıyordu şuan yok kafamdan dahi çıkıyordu saç dökülmesi yapdı şuan hiçbirşey yok

günde en az 5 yumurta yememizi söylüyorlar ve aynı zamanda sivilce yapıyormuş yeni öğrendim. ozaman ne yapıcaz? ben beyazı sade yiyemiyorum sarıyla yiyebiliyorum bunun çözümü varmı bende suan cıkmadı sivilce ama yasim 16.

evet siviceler cansıkıcı birşeydir bir doktora görün 2 ilaç veriyor biri antibiyotik diğeri dışdan kullanım için 1 ay tedavi sonunda 0 bendede çıkıyordu şuan yok kafamdan dahi çıkıyordu saç dökülmesi yapdı şuan hiçbirşey yok
Ne tür bir doktora gitmemi önerirsiniz?

ben 24 yaşındayım ve bendede var. arasıra çoğalıyor eğer çok yağlı kızartma ve iç yağlı yemek yersem ki bu çok fazla olmuyor; ertesi güne yüzümde sivilceler cirit atıyor... sivilcelerden kurtulmak için bir doktora gitme şart. sende doktorun verdiği tedavinin % 101 etkili olmasını istiyorsan yüzünü temiz tut. her gün yıka, hatta 5 saate bir yıka. ben oyle yapıyorum.

herhangi bir hastanenin cildiye bölümüne gidiceksin zaten 2 dk bakıyor teşhisi koyuyor ilacı yazıp yolluyor faydası oluyor gerçekden yumurtanın beyazını tekyiyemiyorsan şöyle yap zaten 5 yumurtanın 5 ininde satısını yemiyiceksin 1 tanesini tam koy diğerlerinin beyazlarını çırp öyle pişir ye yulaf kat istiyorsan az araştır yaparsın ben 5 tane yiyorum günde 1 tam diğerlerinin beyazları

yumurtanın üzerine zeytin yağı dökünce hiç koku kalmıyor,aksine benim gibi önceleri yumurtadan nefret eden birisine lezzetli gelmeye başlayabiliyor.

sivilce sorununa gelince,1 aydır kuruyemiş kürü uyguluyorum :)
hergün fındık,badem,kaju,ceviz ve fıstık yiyorum.önceleri sivilce yaptığı için hiç yemezdim bunları.ve yemesem de sivilce çıkardı.

1 aydır çinko kullanıyorum,kuruyemiş kullandığım halde sivilceleri çok azalttı 2 haftada 1-2 tane çıkıyor.zaten çinko sivilce tedavisinde kullanılıyor

valla belkide domates ve yumurtaya başladıgımdan beri stresli gunler geciriyorum. Mantıklı düşünürsek yumurta akında ve domatesde herhangi bir sivilce tetikleyici yok.Yağda yok Sanırım Stresten dolayı..?

benim gittiğim dermatologlar yiyecek veya supplementler sivilce yapmaz dedi. işin gerçeği şu tıp dünyası sivilce veya alerjinin nedenini tam çözebilmiş değil henüz. roaccutane en güçlü sivilce ilacıdır bir sürü yan etki ile ama neden iyi gelir bilinmiyor. alerji de öyle tam nedeni belli değil bağışıklık sistemi ile alakalı ki o da çok açığa kavuşturulmuş bir konu değil.
yumurtayı kesmektense su tüketimi arttırılabilir. benim de sivilce sorunu vardı bir sürü ilaç kullandım roaccutane hariç. sonra oluruna bıraktım. deli gibi supplement kullanıyorum. son 1 aydır eklem ağrısı için glucosamine alıyorum 1 aydır sivilce de çıkmıyor. tesadüftür dedim netten bir aradım birkaç yerde iyi geldiğini okudum yabancı forumlarda. en iyisi kişi kendini takip etmeli.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:49 ----------

doktorların kimisi böyle diyor kimisi de dolaylı olarak tetikler diyor yani stres altındaki kişi yüzü ile daha çok oynar, eli daha çok yüzüne gider, yüzünü daha çok kurcalar bu da sivilceyi arttırır diyor.

Back
Yukarı