Yulaf Ezmesi Hakkında Bi kaç Soru...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önce size şunu sormak istiyorum.Formda yaptıgım arama sonucu yulaf ezmesi ile ilgili olrak şunlar yulaf ezmesi tüketildgi zaman ekmek yenmesze aşırı derecede kilo kaybı olacagı yaziyor.Benim anlamadıgım karbonhidrat bakımıından zengin bi tahil nasil aşırı kilo kaybına sebeb veriyor.Bir de şunu sormak istiyorum.Yulaf ezmesi yedikten 30 dk snra agırlık çalısırsak kasa dönüşüyormuş ne kdr dogru cevaplarinizi bekliyorum.Saygilarimla....

Kim söylüyor böyle saçma şeyleri bilmiyorum yok ekmek yemezsen kilo kaybedermişsinde yok yarım saat sonra idmanda kasa dönüştürürmüşsünde kendinde söylemişsin zaten mantıksal olarak bile düşünsen acayip saçma düşünceler ozaman hepimiz yarım saat önce yulaf yiyelim idmandan sonra Jay cutler gibi çıkarız hayırlısıyla.

mertakb sana katılıyorum.Ama verdgin cevap sadece özeleştiri bana eleştiriyle beraberinde konuya açıklık getirirsen sevinirim.

dogru dogru. mertakb ne anlar boşver sen o özeleştiri yapıp duruyor zaten. 30 dk değilde ben 29 dk önce yersen çok pis kas yapıyor diye biliyorum. bi dene bence ben yaptım çok işe yaradı.

F50 cevabın için teşekkür ederim.Birazda Acabilir miyiz Konuyu yok mu detayli anlatacak bir üye...

F50 öle bişey yoksa yulaf ezmesi kullanıyor musun bilmiyorum ama genelde vgcilerin cogu kullaniyor.Nasil kullaniyorsun.1 günde nasil tüketiyorsun onu sölersen sevinirim.Ben sadece soruma cevap istiyorum.Dalga geccek olanlar cevap yazmasın.

yulafı nasıl istiyorsan o sekilde tüket. ister ole kuru kuru ye. ister lor peyniriyle ,ister yogurtla,ister sütle. omtetede karıstırabilirsin . 100 grında 60 gr karbo var karbo hesabına gore gramajını belirlersin

Yulafı sütle karıştırıp antremandan önce yediğim zaman antremanda sanki yorgunluk hissi oluyor.Meyve suyu (üzüm suyu, portakal suyu ) ile karıştırmayı denedim onun da tadı hoş gelmedi.Yoğurt, süt meyve suyu hariç başka birşeyle karıştırıp deneyen oldu mu ??

Önce size şunu sormak istiyorum.Formda yaptıgım arama sonucu yulaf ezmesi ile ilgili olrak şunlar yulaf ezmesi tüketildgi zaman ekmek yenmesze aşırı derecede kilo kaybı olacagı yaziyor.Benim anlamadıgım karbonhidrat bakımıından zengin bi tahil nasil aşırı kilo kaybına sebeb veriyor.Bir de şunu sormak istiyorum.Yulaf ezmesi yedikten 30 dk snra agırlık çalısırsak kasa dönüşüyormuş ne kdr dogru cevaplarinizi bekliyorum.Saygilarimla....

Hayali yanlış bir bilgi üzerine nasıl bir açıklama bekliyorsun ki?

Bunu forumun neresinde okudun ya da gerçekten de okudun mu? Link koyarmısın?

Bu forumda bunu yazacak kadar cahil adam olmamalıdır.Yazsa bile 50 kişi olmaz demiştir altına.

Ewet okudum Skull arama yaptırmıstım.En cok da ne dikkati mi cekti biliyor musun ? Yulaf ezmesi tüketildigi zaman şayet ekmek yenmezse aşırı kilo kaybına neden oluyormus buı takıldı kafama.Halbuki karbonhidrat bakımından zengin bir tahil degil mi yulaf ?

Ewet okudum Skull arama yaptırmıstım.En cok da ne dikkati mi cekti biliyor musun ? Yulaf ezmesi tüketildigi zaman şayet ekmek yenmezse aşırı kilo kaybına neden oluyormus buı takıldı kafama.Halbuki karbonhidrat bakımından zengin bir tahil degil mi yulaf ?

Saçmalamış o zaman yazan arkadaş ne diyeyim artık.Ekmek tüketmeden kullandığım bir ürün zayıflattığı falan yok.bunun üzerine söylenecek fazlada bir şey yok.olmayan bir şeyin üzerine tartışmak da komik zaten.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/showthread.php?t=13280&highlight=yulaf
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/showthread.php?t=24612&highlight=yulaf
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/showthread.php?t=7725&highlight=yulaf
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/showthread.php?t=2338&highlight=lifalif

Arama Kelimeleri : yulaf

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı