Yeni Sayılırım Yardım Lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Arkadaşlar ;

5 aydır bb ile ilgileniyorum salon'a gitmiyorum. Fakat Evime Ağırlık İstasyonu ; 80 kg ağırlık ; 1 z bar ; 1 bar ; 1 Dumbbell bar vsvs... Gerekli olan nerdeyse herşey var..

Program Ve Beslenmeyi de Bu forumdan öğrendiğim Hocalarımın VErdiği bilgiler doğrultusunda belirliyorum.

Şimdi Size Sorum. Ben Eve 2-3 İşime Yarayacak alet daha almayı düşünüyorum. Aletler Sunlar [ Öyle Cok İyi aletler değil zaten çoğu aletim var ]

1- ) El yayı [ Kesin Alacağım ] 7.50 TL (:

2- ) Barfiks - Şınav - Mekik Bar ı 25.50 TL (:

3 - ) Punching Ball Topu [ Box İçin (: ] 21 TL (:

4 - ) Power Ball 40 TL

Görüşlernizi benim için önemli .. Antreman Aralarına serpiştiriceğim. Punching Hariç (:

ortada bi soru yok ki.kafana koyduysan al hiçbirini çöpe atmazsın hepsi işe yarar şeyler ama bi toz alman (5.ayında olan biri için özellikle gainer almanda fayda var) daha işe yarar.eğer boks falan yapcaksan daha kapsamlı şeylere ihtiyacın olacaktır .

ortada bi soru yok ki.kafana koyduysan al hiçbirini çöpe atmazsın hepsi işe yarar şeyler ama bi toz alman (5.ayında olan biri için özellikle gainer almanda fayda var) daha işe yarar.eğer boks falan yapcaksan daha kapsamlı şeylere ihtiyacın olacaktır .

Yorumun İçin Teşekkürkler...

Zaten Yaklaşık 1 yıllık supp. depoladım (: Whey + Creatine + Glutamine + Amino + Cinko vs vs ... (: Yurt dşndan aldım hepsini çok ucuza Htaa nolur nolmaz die Fat Burner aldım 3 kutu (:

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekib

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı