Brkcnk
Üye
Herkese merhaba,
24 yaşındayım ve hayatımı hep oturarak geçirdim, herhangi bir sporla hiç uğraşmadım. Yaklaşık 3 aydır düzenli olarak spor yapıyorum. Haftada 5 gün antrenman yapiyorum; göğüs, bacak, omuz, sırt, kol olarak günlere ayırıp.
Şu an kullandığım supplementler;
Weider Premium Whey Protein Tozu
Olimp BCAA Xplode
Olimp Glutamine Xplode
Beslenmeme dikkat ediyorum. Günde minimum 4 öğün yemeye çalışıyorum, fazlası zaman açısından sıkıntılı oluyor.
Kahvaltıda;
200 ml yumurta akı pastörize
60 gr fitgrains pirinç patlağı / 200 ml laktozsuz süt
2 dilim uno kepekli ekmek / fitnuts fıstık ezmesi ile
2. ve 3. Öğün;
100 gr basmati pirinci
150 gr haşlanmış tavuk / 150 gr antrikot
Aralarda elma, badem, ceviz, fındık yiyorum
4. Öğün;
Ton balıklı salata
Antrenman programımın ağırlığından ve bazı günler motivasyon kaybı yaşadığımdan dolayı preworkout almayı düşünüyorum. İçeriklerinden benzerlik gördüğüm kadarıyla 3 ayrı üründe kararsız kaldım.
Weider Maximum Krea-Genic
Grenade .50 Calibre Preworkout
Weider Pure Creatin
Aşağıya iceriklerinin olduğu fotoğrafları ekledim. 2 aydır spor yapan biri olarak sizce bu kadar supplement kullanmam sakıncalı mı?
24 yaşındayım ve hayatımı hep oturarak geçirdim, herhangi bir sporla hiç uğraşmadım. Yaklaşık 3 aydır düzenli olarak spor yapıyorum. Haftada 5 gün antrenman yapiyorum; göğüs, bacak, omuz, sırt, kol olarak günlere ayırıp.
Şu an kullandığım supplementler;
Weider Premium Whey Protein Tozu
Olimp BCAA Xplode
Olimp Glutamine Xplode
Beslenmeme dikkat ediyorum. Günde minimum 4 öğün yemeye çalışıyorum, fazlası zaman açısından sıkıntılı oluyor.
Kahvaltıda;
200 ml yumurta akı pastörize
60 gr fitgrains pirinç patlağı / 200 ml laktozsuz süt
2 dilim uno kepekli ekmek / fitnuts fıstık ezmesi ile
2. ve 3. Öğün;
100 gr basmati pirinci
150 gr haşlanmış tavuk / 150 gr antrikot
Aralarda elma, badem, ceviz, fındık yiyorum
4. Öğün;
Ton balıklı salata
Antrenman programımın ağırlığından ve bazı günler motivasyon kaybı yaşadığımdan dolayı preworkout almayı düşünüyorum. İçeriklerinden benzerlik gördüğüm kadarıyla 3 ayrı üründe kararsız kaldım.
Weider Maximum Krea-Genic
Grenade .50 Calibre Preworkout
Weider Pure Creatin
Aşağıya iceriklerinin olduğu fotoğrafları ekledim. 2 aydır spor yapan biri olarak sizce bu kadar supplement kullanmam sakıncalı mı?