• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yeni başladım 185 boy 73 kg tavsiyelerinizi bekliyorum

Arkadaşlar 2 hafta oldu başlayalı henüz herhangi bir takviyeye başlamadım 3. ayın başında amino asit almaya başlamayı düşünüyorum. Askerdeydim askerde biraz şınav mekik barfiks çalıştım ama fazla değil. Şu anda haftada hergün gidebilirim salona ama bir faydası olmaz sanırım hergün gitmenin o yüzden haftada 4 gün gidip her seferinde farklı kas grubunu çalıştırmak istiyorum. Siz tecrübeli arkadaşlar eğer resimlere bakıp beni hangi kas grubuna nasıl çalışmam gerektiği konusunda bilinçlendirebilirse çok memnun olurum.
* resimlerin çekildiği tarih antremandan sonraki gündür çalışınca biraz daha farkediyor görünüş.
* kol ölçücü çalışmadan 34 cm dir.
*kilom dediğim gibi 73-74 arası seyrediyor.
*Her antremanda mutlaka başlangıçta 15 dakika koşuyorum önce yavaş sonra hızlı (13km/s)
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Eklentiler

• 08112011686.jpg
    08112011686.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 906
  • 08112011687.jpg
    08112011687.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 1.170
  • 08112011688.jpg
    08112011688.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 859
  • 08112011689.jpg
    08112011689.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 885
  • 08112011691.jpg
    08112011691.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 956
  • 08112011693.jpg
    08112011693.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 814
  • 08112011695.jpg
    08112011695.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 747
Arkadaşlar kardiyo dan kasıt koşu mu? Kardiyo sözcüğünün kullanıldığını çok görüyorum ama hala tam olarak hangi anlamda olduğunu anlamadım cahilliğimi mazur görün :)

kosu bisiklet kurek cekme cross yuzme vs vs vs ;)
amac vücütttaki istenmeyen yağları belli bir tempoda ve belli bir kalp ritiminde yakmatır:)

Şu anda öyle bir sıkıntım yok ama göbeğimi yakından takip ediyorum hiç istemiyorum kilo alıyım derken göbeğim şişsin. O yüzden antreman öncesi 15 dk lık koşuları yapıyorum. Bide saç tellerimi güçlendirsin diye biotin diye bir vitamin var bazı yerlerde vitamin h diyorlar onu kullanıyorum, biraz yağlanma yapma etkisi var koşunca onun vereceği muhtemel yağları engellediğimi düşünüyorum.

2 hafta gittin ve bukadr toparladımı vücut kendini yani...
Bana biraz çalışılmış bi vücut gibi geldi, yada sıcakken çekilmişsin fotolarını...

Neyse sonuç olarak iyi bir vücudun var, üstünü çıkmak artık sana kalmış...
Bence ilk ay, ilk ay programına sadık kal, tüm vücut çalıştır ama 2 ay hemen bölgesel çalışmaya geç derim, bu vücudu çokta bekletmenin bir anlamı yok çünkü...

Beslenmene dikkat edersen, bulkdayım kütle alıcam diye önüne geleni yiyip o vücuda göbek aldırmazsan bu iş tamamdır...

Sabit başlıklarda yeni başlayanlar için güzel beslenme disiplinleri var bir gözat ve uygula ;)

Yok daha önce ağırlık çalışmadım ama dediğim gibi askerde biraz şınav mekik barfiks çektim. Tam da denetleme zamanına denk geldiği için askerliğim botla 3 km koşu da yaptım biraz :)
Spora başlayınca vücudum kendini çok hızlı topladı buna arkadaşlarda şaşırdı sanırım askerde yaptıklarımın faydasını görüyorum. Sigarayı filan bıraktım hep içkiyi ağzıma sürmüyorum artık. Sağlıklı fit bir görünümü amacım haline getirdim psikolojik olarak inşallah hevesim kaçmaz hiç ve devam ederim siz arkadaşlara da burdan sonuçları paylaşır fikirlerinizi almaya devam ederim.

Back
Yukarı