Herkese selamlar,
Bel bölgesindeki yağlanmadan kurtulmak için yazla beraber koşulara başladım. 2 haftadır aşağıda yazdığım diyetede girdim. Bu beslenme düzeni hakkında fikirlerinizi almak istedim.
Geçen 1 senede üst vücut oldukça güzel şekillendi. Ama işte çay bardağı gibin alt taraf yağlı. Kısmetse bu yaz aşacağım bu durumu. İstisnasız her sabah çıkıp koşumu yapıyorum, haftada 1 gün-genelde Pazar- mesafeyi 10 km ye çıkartıyorum. Normalde 4 km. Ağırlık antremanı haftada 4 gün.
Üst taraf o kadar iyi ki basketçiler gibin define oldu, özellikle omuzların güğüsle birleştiği bölüm ayrı ayrı görünüyor. Ama aşağısı tam bir felaket. Fena moralimi bozuyor.

Kilom şu anda 98. Günlük 200 gr protein in altında kalmamaya çalışıyorum, genelde 230-250 gr civarı oluyor.
Sabah/Saat 6:00 kalkış
1 bardak su
4 Km koşu-Düz Kardiyo gidiyordum, şimdi Interval a geçtim, daha güzel zorluyor.
2 set barfiks
Saat 6:45
Whey Protein 30 gr
7:30
6-8 yumurta beyazı
150 gr kadar Yağsız Lor
2-3 Bardak Yağsız süt
Saat 10:00
1 büyük elma
Saat 12:00
Sebze Ağırlıklı Yağsız yemek
Bol Yeşil Salata
2 kase normal yoğurt
(Çalıştığım yerde çıkan yemekler genelde yağlı oluyor ama ayrıca diyet sebze yemeğide çıkıyor bende ondan yiyorum. Bazı günler tavuk haşlama vs. çıktığıda oluyor o zaman tavuk da yemiş oluyorum öğlenleri)
Saat 16:00
1 Patates Haşlama
1 tavuk göğüs-haşlama (Bazen Light ton balığı-küçük 80 gr lılardan)
Saat 19:00
Ağılık antremanı 1,5 saat
Hemen üzerine Whey Protein 30Gr (Muscletech kullanıyorum tadı çok tatlı, sanırım şeker oranı fazla (zaten bir haftada şu kadar kilo alın diyor) bu yüzden karb. Almıyorum ekstra.
Saat 20:00 civarı Akşam yemeği
1 tavuk haşlama
150 Gr yağsız lor
2-3 Bardak Yağsız Süt
Şimdiden Teşekkürler... thums: thums: thums:
Bel bölgesindeki yağlanmadan kurtulmak için yazla beraber koşulara başladım. 2 haftadır aşağıda yazdığım diyetede girdim. Bu beslenme düzeni hakkında fikirlerinizi almak istedim.
Geçen 1 senede üst vücut oldukça güzel şekillendi. Ama işte çay bardağı gibin alt taraf yağlı. Kısmetse bu yaz aşacağım bu durumu. İstisnasız her sabah çıkıp koşumu yapıyorum, haftada 1 gün-genelde Pazar- mesafeyi 10 km ye çıkartıyorum. Normalde 4 km. Ağırlık antremanı haftada 4 gün.
Üst taraf o kadar iyi ki basketçiler gibin define oldu, özellikle omuzların güğüsle birleştiği bölüm ayrı ayrı görünüyor. Ama aşağısı tam bir felaket. Fena moralimi bozuyor.

Kilom şu anda 98. Günlük 200 gr protein in altında kalmamaya çalışıyorum, genelde 230-250 gr civarı oluyor.
Sabah/Saat 6:00 kalkış
1 bardak su
4 Km koşu-Düz Kardiyo gidiyordum, şimdi Interval a geçtim, daha güzel zorluyor.
2 set barfiks
Saat 6:45
Whey Protein 30 gr
7:30
6-8 yumurta beyazı
150 gr kadar Yağsız Lor
2-3 Bardak Yağsız süt
Saat 10:00
1 büyük elma
Saat 12:00
Sebze Ağırlıklı Yağsız yemek
Bol Yeşil Salata
2 kase normal yoğurt
(Çalıştığım yerde çıkan yemekler genelde yağlı oluyor ama ayrıca diyet sebze yemeğide çıkıyor bende ondan yiyorum. Bazı günler tavuk haşlama vs. çıktığıda oluyor o zaman tavuk da yemiş oluyorum öğlenleri)
Saat 16:00
1 Patates Haşlama
1 tavuk göğüs-haşlama (Bazen Light ton balığı-küçük 80 gr lılardan)
Saat 19:00
Ağılık antremanı 1,5 saat
Hemen üzerine Whey Protein 30Gr (Muscletech kullanıyorum tadı çok tatlı, sanırım şeker oranı fazla (zaten bir haftada şu kadar kilo alın diyor) bu yüzden karb. Almıyorum ekstra.
Saat 20:00 civarı Akşam yemeği
1 tavuk haşlama
150 Gr yağsız lor
2-3 Bardak Yağsız Süt
Şimdiden Teşekkürler... thums: thums: thums: