yasa gore suplament tavsiye edermisiniz

Abilerim kardeslerim yasim 15 2 aydir vg ile ugrasiyorum beni orts dereceli zorlicak antrenma
yapiyorum ve haftada 4 gun gidiyorum simdi olmasa bile
2-3 ay sonra kullansam ne kullanmaliyim whey bcaa vb
amacim kas kutlesi

kilom 50 boy 180 yasim 15 vucudumu sikilastirmak icin yapiyordum bu sporu 2 aydir cok blincsizce bir diyet sonucu boyle oldu o yuzden et yumurta sut peynir balik yemek sorun olmuyo haftada 3-4 gunde bakliyat tuketiyorum yemem yerinde ama merak ve sureci viraz hizlandirmak icin suplament e bas vurmak istiyorum

gainera pek sicak bakmiyorum onun yerine toz alip yulaf vs. karistirip yapsam daha mantikli olur diye dusunuyorum vucudum zaten yagli biraz cok ta kilo almayi dusunmuyorum aslinda gobek yaparim iyiden diye sizce ne yapmaliyim veya bi beslenme programi varmi bana gore cok memnun kalirim malum 2 aydir ilgileniyorum pek bir bilgim yok sizin kadar.

gainera pek sicak bakmiyorum onun yerine toz alip yulaf vs. karistirip yapsam daha mantikli olur diye dusunuyorum vucudum zaten yagli biraz cok ta kilo almayi dusunmuyorum aslinda gobek yaparim iyiden diye sizce ne yapmaliyim veya bi beslenme programi varmi bana gore cok memnun kalirim malum 2 aydir ilgileniyorum pek bir bilgim yok sizin kadar.
Çok zayifsin kilo almaya bak eğer body ile kilo alirsan göbek olmaz kas olur zaten Türkiye ortalamasının üstünde boyun var kas da o boya güzel olur

Ben senin yaşında olsam 1 yıl suplement almaz 1 yıl güzel kas kütlesi oluşturup ikinci yıla ucururdum vucudumu alma gereksiz 1 yıl sabret onu alırsan doğal beslenmenden kaytaracaksın buda büyüyememene sebep olacak

Back
Yukarı