yas 25 1.5 yıldan fazla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan doshu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

doshu

Yeni Üye
tum yorumlara açıktır şimdiden teşekkürler....

Eklentiler

• 1BFQ9xiY84gvf3G3flgQtGsoROH813e.jpeg
    1BFQ9xiY84gvf3G3flgQtGsoROH813e.jpeg
    86,9 KB · Görüntüleme: 947
  • 1WGfuzHLD1f3rNIufLEWcgrHnD4Tq501e.jpeg
    1WGfuzHLD1f3rNIufLEWcgrHnD4Tq501e.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 798
  • 1ug522Vw95bL7UMnn8WMa61QtJi2952e.jpeg
    1ug522Vw95bL7UMnn8WMa61QtJi2952e.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 724
  • 1nlD4msGGhxewcjVXYHRQjTXRNWxU1866e.jpeg
    1nlD4msGGhxewcjVXYHRQjTXRNWxU1866e.jpeg
    88,8 KB · Görüntüleme: 797
  • 1M7UBXn2A6ttFBn1tpruQZjyo9ZSDj841e.jpeg
    1M7UBXn2A6ttFBn1tpruQZjyo9ZSDj841e.jpeg
    67,6 KB · Görüntüleme: 789
  • 1jbT32XZPKD9VfxPdKj2WI3V1Up225e.jpeg
    1jbT32XZPKD9VfxPdKj2WI3V1Up225e.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 895
  • 1gHgefpoDEApDMjWl9EqoehHg1Y0CQ1515e.jpeg
    1gHgefpoDEApDMjWl9EqoehHg1Y0CQ1515e.jpeg
    91,6 KB · Görüntüleme: 815
  • 1cNVZqM6o8nnCQlaeT1CNkSFcKtF206e.jpeg
    1cNVZqM6o8nnCQlaeT1CNkSFcKtF206e.jpeg
    87,6 KB · Görüntüleme: 861
  • 1Bw25NxThHnENqBLyJlYIeIBZHX5u0434e.jpeg
    1Bw25NxThHnENqBLyJlYIeIBZHX5u0434e.jpeg
    88,1 KB · Görüntüleme: 888
Vücut çok iyi tebrik ederim ama birazda karına yüklensen çok daha iyi olucak.
Boyunu, kilonu, ölçülerini de yazarsan iyi olur..

Tebrikler iyi bir çalışma olmuş. Ancak direk olarak dikkatimi çeken.biceps,triceps,göğüs ve meme ucu! biceps ve triceps kısa kalmış gibi duruyor. side chest pozundan anlaşılıyor. yine aynı pozdan alt göğüs eksikliği gözüme çarptı. ve de meme ucunda bir anormallik var. Yapılan kürde(kür yapıldığı anlaşılıyor çeşitli noktalardan) yan etkilerin önlenmesine pek dikkat edilmemiş.

çok güzel görünüyor karın da biraz daha belirgin olsa süper olacak ama olmıycak iş değil o kolay gelsin..Beslenme ve suplement kullanımız hakkında bilgi verir misiniz

1.5 senede iyi bir vucut yapmışsın fakat resimlerin çok yakın çekim biraz daha uzaktan çekilip koyarsan daha net yorum yapılabilir. ayrıca kilo boy ölçüler nedir?

burda programımı beslenme ve çalışma şeklimi vermiştim bakabilirsiniz...
bu arada ismim ersin istanbul şişlide oturuyorum sport internatinonal da antremanlarımı yapıyorum....yorumlar için tesekkurler

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/supplement-k-r-m-program-t32677.html

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:42 ----------

bu arada ismim ersin istanbul şişlide oturuyorum sport internatinonal da antremanlarımı yapıyorum....yorumlar için tesekkurler

birde yorumlar için tesekkur ederım bazı eksıklerım oldunu solemısssınız cvp vermek gerekırse suan bulk donemındeyım bılıyorsunuz kıs ayındayız mart nisan gıbı definasyon a gırıcem super set v.s parçalamak ıcın kasları bide sıkı diyet karın kaslarım suan ıyı durumu ama fazla yuklenmıyorum acıkcası suan tum vucut ıcın kas kutlesı kazanmaya calısıyorum...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:42 ----------

birde yorumlar için tesekkur ederım bazı eksıklerım oldunu solemısssınız cvp vermek gerekırse suan bulk donemındeyım bılıyorsunuz kıs ayındayız mart nisan gıbı definasyon a gırıcem super set v.s parçalamak ıcın kasları bide sıkı diyet karın kaslarım suan ıyı durumu ama fazla yuklenmıyorum acıkcası suan tum vucut ıcın kas kutlesı kazanmaya calısıyorum...

bu son resimde biraz daha belirgin mide kasları....

Eklentiler

• 1HQWGylOyhksozIfvSbpTaHnlYTDyt1418e.jpg
    1HQWGylOyhksozIfvSbpTaHnlYTDyt1418e.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 612
Güzel bir vücut biraz daha bulktan sonra define hali süper olucaktır.

Bana steroid li gibi geldi yanlışmıyım?

Linkte programım ve kür'üm yazmıssın ama ben orada steroid adı göremedm :)

Güzel bir vücut biraz daha bulktan sonra define hali süper olucaktır.

Bana steroid li gibi geldi yanlışmıyım?

Linkte programım ve kür'üm yazmıssın ama ben orada steroid adı göremedm :)

yazımı dıkkatlı okusaydın supplement kürü olduğunu bılırdın...supplement küründen baska kür kullanmadım kullanmamda...

boyun uzun ve 97 kg sin boyunu yazmadan 97 kg oldugunu söyleseydin çoğu insan 97 kg ye gore zayıf oldugunu duşunurdu. ama boyun uzun oldugu için herşey normal şuanda. boy uzun olması bi yonden dezavantaj ama bi yondende avantaj ilerliyen senelerde 10 kg daha aldıgını düşünürsek çok daha heybetli bi goruntun olabilir. :) başarılar diliyorum.

Öncelikle gerçekten çok güzel vücut yapmışsın.Ne kadar zaman boyunca hangi supplementleri kullandığını söylermisin merakla bekliyorum :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:11 ----------

Öncelikle gerçekten çok güzel vücut yapmışsın.Ne kadar zaman boyunca hangi supplementleri kullandığını söylermisin merakla bekliyorum :)

pardon zaten yazmışsın link olarak görmemiştim

Tebrikler vücudun güzel duruyor.Bende hiç bir zaman böyle durmıyacak boyum o kadar uzun değil ve belimide okadar inceltemiyorum ne yazıkki obliklerim yapısal olarak kalın.Üst çatıyı genişletip beli ince göstermeye çalışıyorum o da bir yere kadar boy 1,70 çünki :)

Ama olsun elimizdeki malzemeyle en iyi yemeği yapmalıyız.Senin yemek güzel olmuş dostum afiyet olsun başarılarının devamını diliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı