yas 21- 1 yıldır yuzuyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan combo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

combo

Üye
Arkadaslar hepinize slmlar saygılar .1 yıldır yuzuyorum.21 yasındayım.

Ben vucut calısmıorum.Duzenlı de beslenmıyorum.Fakat sızlerın yorumlarınz benım ıcın cok onemlı. Daha fıt sıkı ve ıyı gorunumlu bır vucut ıcın ne tavsıyelerde bulunursunuz.Calısmam gereken bolgeler? Her turlu yorumu beklıyorum.

Hepınıze tesekkurler.
Saygılar

Eklentiler

• yenı.jpg
    yenı.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 664
her türlü yorumu bekliyorsan saçma bir konu olmuş daha başlamamışsın bile bu spora ve forumda başlangıç için 2 ay çalışma programı mevcut ve beslenmeyle ilgili çokçada konu var ama senin düşüncen aman okadar şeyi kim okuyacak bir konu açayım biri şunu şunu yap desin sende okumaktan kurtul onca şeyi gibi bir şey olmuş bence

Ben bu spora baslamayacagım kı onları okuyayım. Ben, sadece vucut gelıstırme yapanlara gore nasıl bır vucut ,sadece bunu yorumlamalarını ıstedım.

Hem bu spora başlamayacağım diyorsun hem de çalışman gereken bölgeleri soruyorsun?! Ne diyelim o zaman; muhteşem bir vücut yapmışsın bence yüzmeyi de bırak evde yattığın yerden çalıştırırsın eksik bölgeleri..

arkadaslar vucut gelıstırme yapanlara gore nasıl bır vucut ,sadece bunu yorumlamalarını ıstıyorum.Nıye bu kadar agrasıf yazılar yazıyorsunuz anlamadım.lutfen yorum yapacaklar yazsın.

kardeş sende kas namına bişi göremedim, yüzmeye ayda ne kadar veriyorsun? eğer ki sağlık için yapıyorum diyorsan ben sana yalancısın derim elinde sigara var maval okuma bize, eğer ki kas yapayım diye yüzüyorsan kas namına hiç bişi yapamamışsın, sağlam duran hiçbir noktan yok. verdiğin para yada emek çöpe gitmiş... yazık çok yazık...

En azından bir sehpa ve dumbell seti al ve forumda yer alan ev çalışma proğmlarını uygula.
Bu şekilde kimse sana düzgün yorum ve tavsiyelerde bulunamaz.
Koyduğun resimlere de özen gösterirsen daha iyi olur,etraftaki paint karalamalarından vucuduna bakılmıyor..

gördüğüm yüzücülerin yanında senin omuzlar....
bu halin benim body başlamandan önceki halime benziyor ama benim mide kaslarım falan hep belli idi.
kanat ,gögüs, traapes, abdominal, flexor,biceps tricepste, bacak resm,n yok ama bacaklarda klf lerde bence berbat.
resimlerle karşılaştır

bak aşağıdaki ilk resim küçük bir pazu. bu sayılmaz. aşağıdaki adamlardan biride bu işi ciddiye almadan yapıyor. şimdi ciddiye alıp yapanlarla kendini kıyasla. o adamlar dev gibi.
biceps.jpg

1861806063_96e02d57af.jpg

frank-zane.jpg

Jean_Claude_Van_Damme_001.jpg

body_builder_19sfw.gif

arnold.jpg

arnold_schwarzenegger_training.jpg

ronniecoleman4ky7.jpg

Son düzenleme:
hani bir ara bir başlık vardı ya yeni üyeler hemen neden fotograf ekliyor diye. orada biri yazmış tı bir haftadır spor yapıyorum vucudum nasıl diye konular çıkarcak diyorlardı
daha kötüsü çıktı
hiç body yapmadım ve yapmayacağım vucudum nasıl bir body ci gözünde.
en azından diğerlerinin yağ oranı düşüktü mekik falan yapıyorlardı mide kasları belli oluyordu. ve yinede soruyorlardı ne yapayım
diyorki ypmayacağım. yapmayacaksan niye soruyorsun ki.

yok eğer ciddi sorduysan. pardon.yüzmenin yanında 1-2 yıl iyi bir beslenme ile body yap. çünkü kas namına bir şey yok. vucudun çok zayıf kalmış.
iyi beslenme ve şart.body yapmayacaksan yüzme ile iyi beslenmeyi yap. beslenme ile ilgili başlıkları oku...

Son düzenleme:
hani bir ara bir başlık vardı ya yeni üyeler hemen neden fotograf ekliyor diye. orada biri yazmış tı bir haftadır spor yapıyorum vucudum nasıl diye konular çıkarcak diyorlardı
daha kötüsü çıktı

Sunu okuduktan sonra gulmekten geberdim aksam aksam...

daha kötüsü çıktı
en azından diğerlerinin yağ oranı düşüktü mekik falan yapıyorlardı mide kasları belli oluyordu. ve yinede soruyorlardı ne yapayım
diyorki ypmayacağım. yapmayacaksan niye soruyorsun ki.

Sorma yaaa, benımde aklıma o geldı o yuzden boyle bır mesaj yazayım anlayana gitsin dedım.. :D:D:D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:49 ----------

Hani seninde dıkkat ettıgın gibi arkadası da kırmamaya calısıyorum ama hanı bızımle kafa mı buluyor dıye dusunmemek elde degıl.. :D:D:D

elindeki sigaradan üst üste 5 nefes alıp 3 dk içinde tutabilirsen çok güzel kas oluyo tavsiye ederim tabi yanında yüzmeyide bırakmıcaksın

Ben bu spora baslamayacagım kı onları okuyayım. Ben, sadece vucut gelıstırme yapanlara gore nasıl bır vucut ,sadece bunu yorumlamalarını ıstedım.

çocuk vücudu gibi vücudun hatta çok daha sağlam çocuk vücutları var. bir vg'ci gözünde kemikten ibaretsin. senin güzel bir vücuda sahip olman için en az 1-1.5 (ki bence bu zayıflıktaki bir vücut bu süre zarfında biraz zor toparlar) yıl düzenli ve bilinçli bir şekilde vg yapman lazım.

giuliano-stroe.jpg

2445big.jpg

sandrak.jpg

sandrakpose.jpg

Umarım sorunun cevabını net bir şekilde almışsındır.

Hala alamadıysan daha açık bi şekilde söyleyeyim, sıska ve kötü bir vücudun var.

Yapılan tüm yorumlarla bir kere daha bu paylaşım platformunun neden en iyi si oldugunu bir kez daha gördüm amaçsız olmamak gerekir.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Eger sadece sizin resimlerinizin gosterildigi, kendinize ait bir baslik istiyorsaniz resim ekleme kurallarina uymaniz zorunludur. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız.

Elinizdeki resimler ve bilgiler baslik acmaya yetmiyor ise fotograflarinizi tek resimler basliginda degerlendirebiliriniz.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/snap-shots-tek-resimler-t13863.html

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı