yas 19 1.98 boy 100 kilo body ilk ay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaşlar ben 5 yıl kadar basketbol oynadım üniversite dolayisi ile bırakmak zorunda kaldım bodybuildinge başladım bu yaz bi sorum olucak sizce suplement almalımıyım yoksa doğalmı devam edeyim

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 615
  • q.jpg
    q.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 577
çalışma tarzına birazda bağlı sıkı çalışıyorsan ve biraz daha gelişmek istiyorsan kullanmalısın ama gündelik seni dinç tutabilecek sağlık yaşan tarzı bir çalışma tarzın varsa almana gerek yok

O vücudu beslemek icin cok cok iyi beslenmelisin, maasallah boy pos ganice var sende. Bi süre devam et dengeli beslenmeye, baktin vücudu gerektigi kadar besleyemiyorsun gida takviyelerinden destek alirsin. Kiloya göre olmali protein alimi, ve sen bol proteinli beslenmelisin eger vücut yapmak istiyorsan. Basarilar diliyorum sana.

saolun beyler elimden geldigince protein almaya çalişiyorum 2 3 haftaya protein tozu sipariş etmeyi düşünüyorum herşey daha iyiye gidicek umarım

1.98 boya kolların cok kısa görünüyo.
5 yıl basketbol oynamışsın fakat sanırım profesyonel anlamda değil cünkü bi etkisi olmamış gibi..
Soruna gelince bence doğal devam et gelişmeni az görürsen ek besinlerden faydalan..
İyi çalşmalar.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Eger sadece sizin resimlerinizin gosterildigi, kendinize ait bir baslik istiyorsaniz resim ekleme kurallarina uymaniz zorunludur. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız.

Elinizdeki resimler ve bilgiler baslik acmaya yetmiyor ise fotograflarinizi tek resimler basliginda degerlendirebiliriniz.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/s...er-t13863.html

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı