Yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaşlar elma krom zayıflama hapı ile ilgili bir sorum olacaktı. bu elma krom hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. elma krom doping ya da yasaklı madde içeriyor mu? bu konu hakkında internette bilgi bulamadım ama bu bilgiye çok ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Kardeşim ben bu ilacı kullandım.Hiç bir işe yaramıyor.500 gram dahi veremedim allah seni inandırsın.Ne yararı var ne zararı.Zaten o ilaç zayıflamak için değilde kilonu sabit tutmak için

yok dostum ben ben daha önce kullandım ciddi ciddi işe yarıyor ancak tabi bünyeden bünyeye farkediyor. benim bu aralar zayıflamam gerek ancak doping gibi ya da FDA gibi kurumlarca yasaklı maddeleri içeriyorsa kullanmak istemiyorum.

her kanalda o kadar reklam yapıyorlar bu durumda yasaklı madde içermesi mantığın hayli dışında bir durum + doping ile bir alakası olduğunu düşünmek bile mantık dışı geliyor bana fakat bana kalsa elma krom yerine duyla birlkte elma sirkesi içmeyi tercih ederim

BAŞLIĞIN ÇÖP KUTUSUNA TAŞINMASI

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı