yaptıgım antremanla ilgili yardım tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam yaklasık 2 aydır spor salonunda spor yapıoyorum yasım 17 kilom 80 boyu 179 oraya haftada 5 gun gıdıyorum ve hergün aynı seyleri yapıyorum yaptıgım seyler
15 dk bisiklet
30 dk kosu bandı
15 dk uzay yuruyusu
sonra göbek kaslarına sonrada makınelerle(kusura bakmayın isimlerini bilmiyorum ) 3set kol omuz sırt calısıyorum

programda neler eksik veya fazla veya neler yanlıs yardımcı olursanız sevınırım

teşekkür ederim massacre peki haftada 5 gün yapmam sakıncalımı 1 gün ara vermem gerekirmi antremandan sonra
haftada 4-5 gün yapmanda bir sakınca yok, kendine dinlenmek icinde vakit ayırmalısın..
sana tavsiyem yeni baslayanlar bolumunde bircok faydalı yazı var, bunların hepsini takip edip bilgi sahibi olursan en azından yanlıs idmanlar veya kulaktan dolma bilgilerle hareket edip vakit ve emek kaybı yasamazsın.;)
iyi sporlar..

Merhaba;

yaşım 23. 5 yıldır yaz tatillerinde olmak üzere senede 2-3 ay vücut geliştirme yapıyorum. kilom 60 civarı boyum 1,68. bugüne kadar zararı olmasın diye ilaç kullanmadım.

3 ay sonra askere gidiyorum. biraz kas yaparak gitmek istiyorum. gene zararlı olmasın diye weider in 2,3 kilo protein tozundan birde hardline nutrition amino asitt kapsülden aldım.

nasıl bir program kullanmalıyım. ek olarak almam gereken bana faydalı olabilecek bir şeyler var mıdır?

askerliği yedek subay yapma şansımda olabilir. o yüzden sağlam bir şekilde 3 ay kendimi spora adamak istiyorum.

yardımcı olabilir misiniz?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:59 ----------

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı