Yabancı dizi önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dragox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dragox

Üye
Arkadaşlar bu konuyu bulamadığım için açma gereği duydum. Dizi önerilerimizi burada paylaşalım. Game Of Thrones'u bitirdikten sonra güzel 1 dizi arıyorum yerini tutacak bulamadım henüz. True Detective'i tavsiye ederim izlemeyen varsa izlediğim en iyi dizi olduğundan yazdım. Sizin de tavsiyelerinizi alalım. Çok bilinenleri yazmazsak iyi olur ama Prison break- Lost- Breaking bad- Dexter gibi.

sherlock, how i met your mathers, two and a half man... özellikle sherlock holmes'in dizisini izleyin derim. sinemasına göre çok çok kaliteli. yeni bölüm yok ama tekrarlarını bile izliyorum. cnbcde kaliteli dizi kalmadı gibi... nerde dandik bir dizi var , şimdi o oynuyor

The walking dead,homeland, supernatural 3.sezondan sonra sariyor.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Supernatural gibisi yok zaten 3 kere falan hatmettim diziyi izlerken bu kadar eğlendiğim bi dizi yok:D Diğerlerini de izledim Sherlock'ta sağlam dizi.

Vikings 2 sezon cıktı daha kesin izle derim.Ayrıca bu sezon çok dizi başladı yeni gotham(6 bölüm çıktı baya iyi gidiyor penguen karakteri diziyi götürür),constantine(1 bölğm çıktı filmle aynı konu),the flash(bildiğimiz flash)the strain(1.sezon bitti vampir dizileri seviyorsan sarabilir) benim izlediklerim eskilerden izlemeye devam ettiğim hell on wheels ve vampire diaries e de bakabilirsin.

arrow, suits ,spartacus ,hannibal , family guy
anime olarak death not ve gintama (bunlar yetişkinlere göre biri komedi diğeri polisiye)

Bazilari sezon arasinda ancak guncel takip ettiklerim; helix, strike back, the walking dead, arrow, supernatural, person of interest, game of thrones, grimm, vikings, agents of shield, defiance, homeland

Lg Smart World

Death Note'un 14.bölümündeyim gerçekten kaliteli ilk defa anime izliyorum beğendim bende ama başka izlemem muhtemelen. Onun dışında Fringe var sırada onu izlemeyi düşünüyorum.

Death note hikaye ve bolum sayisi olarak cok tatmin edici
Diger animelerin ya konu sakat,yada bolum sayisi cok fazla.misal bleach ana tema cok guzel.ama okadar cok karakter tanitimina gidilmiski.her karakter basrol oyuncu misali.
Birde shingku no fuujin tadi damagmda kalan bi animeydi.suan bolumu cikmiyor,gelmis gecmis en cok hasilat yapan anime one piece i gecen tek animeydi.

True dedective yazmaya gelmiştim yazılmış. Shameless'a sardım bu ara.
Shameless baya sarmisti beni bence cok iyi bakalim begenicek misiniz izlemeyenlere tavsiye ederim:)

Back
Yukarı