• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 18 - Boy 1.73 - Kilo 75 / 2. Ay

2 aylık salon vücudum ..

Yorumlarınızı bekliyorum
Bel bölgesinde biraz yağ olduğunu biliyorum ve onu inceltmek için önerilerinizi bekliyorum..

Eklentiler

• 27012012090.jpg
    27012012090.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 663
  • 27012012091.jpg
    27012012091.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 595
  • 27012012092.jpg
    27012012092.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 639
  • 27012012098.jpg
    27012012098.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 534
eski resminiz vrsa onlarıda koyun aradaki farkı görelim

bel için kardıo anlamsız olur cunku fazla dıkakt cekmıyor hemde kas kaybına değmez beslenmeyle halledersiniz

sırtı daha iyi gelişmiş

Başlamadan önceki resimlerimde var onlarıda en yakın zamanda atmayı planlıyorum. Evet sırt aşırı derecede gelişti ama beli biraz kalın hissediyorum . Onu kardio ile inceltemez miyim ? ?

Başlamadan önceki resimlerimde var onlarıda en yakın zamanda atmayı planlıyorum. Evet sırt aşırı derecede gelişti ama beli biraz kalın hissediyorum . Onu kardio ile inceltemez miyim ? ?
inceltirisn ama kas kaybıda olur fazla birşey yok yemeğine dıkakt edersen body yaparakta erir

gogus ve sirt cok guzel , karinda cok abartilcak bi yaglanma yok , yediklerine dikkat et , kola , hamburger veya fastfoot tarzi yemeklerden uzak dur , zaten karin calismasiyla erir , yapacagin cardio en fazla gunde 20 dk olsun kosu yada bisiklet.

antremanını 4 e bolebılırsın her kas grubunu haftada 2 defa calıstrsan yeterlı olur.. antreman gunlerınde haftada 2 defa 20 dakıka kardıyo yapabılrsın 4 gun harıcınde 5. gün sadece 45 dakıka kardıyo faln koyabılırsın kas kaybı falan yaşanmaz böylelıkle inanma herseye

antremanını 4 e bolebılırsın her kas grubunu haftada 2 defa calıstrsan yeterlı olur.. antreman gunlerınde haftada 2 defa 20 dakıka kardıyo yapabılrsın 4 gun harıcınde 5. gün sadece 45 dakıka kardıyo faln koyabılırsın kas kaybı falan yaşanmaz böylelıkle inanma herseye
haftada 1 kere her kasa yeterlıdır forumdada yazıyor
2. olarak 20 dk lık kardıo sadece glokojen depolarını boşaldır yağ yakması ıcın en az 30 dk aralıksız kardıo yapması gerek ve kardıo yaparken kas kaybıda olur sanamı ınanalım bburda yazılanlaramı

az bşe kas kaybı yasasam sorun olurmu ? bel bölgesinde yağ var gibi hissediyorum resimlerden.ve gerçektende birazvar yani...
3 kez yazıcam yağlanma fazla yok olan yağda beslenmene dıkakt edersen kendisi gider body yapıncada yuksek kalori harcarız proteın agırlıklı beslenmeye devam et vucut yağ oranın zamanla düşücek

bölgesel zayıflama olmadıgı ıcın 2 cm belını ıneletmek ıcın tum vucudunuzu zayıflatıcaksın boş yere

3 kez yazıcam yağlanma fazla yok olan yağda beslenmene dıkakt edersen kendisi gider body yapıncada yuksek kalori harcarız proteın agırlıklı beslenmeye devam et vucut yağ oranın zamanla düşücek

bölgesel zayıflama olmadıgı ıcın 2 cm belını ıneletmek ıcın tum vucudunuzu zayıflatıcaksın boş yere

Doğru diyorsun o zaman böyle devam etmelıyım :)

Back
Yukarı