Öncelikle Merhaba arkadaşlar..Sizlere çok önemli bir konuda danısmak istedim.. ben 175 boylarında 65 kilo civarında atletik kaslı bir vucuda sahip birisiyim.ama benim istediğim yağlanmadan kilo alıp aynı zamanda sixpack'leri çıkarmak karın bölgesindeki.su an bende 4 tane az da olsa gözüküyor ama aşağı alt karın bölgeleri hepimizin bildiği gibi sıkı kardio ve dietle çıkıyor..
ama simdi ben ne yapmalıyım amacım yağsız bir kas kütlesi olusturarak gelişmek. günlük karbonhidrattan fazla protein almaya çalısıyorum.ama ben 175 boyunda ve 65 kilo olarak zaten zayıf birisiyim kardio yaparsam karın için iyice erirrim diye düsünüyorum.siz bilgili arkadaslar lütfen herkes bu konuya bir el atsın inanın boslukta hissediyorum kendimi su an
ama simdi ben ne yapmalıyım amacım yağsız bir kas kütlesi olusturarak gelişmek. günlük karbonhidrattan fazla protein almaya çalısıyorum.ama ben 175 boyunda ve 65 kilo olarak zaten zayıf birisiyim kardio yaparsam karın için iyice erirrim diye düsünüyorum.siz bilgili arkadaslar lütfen herkes bu konuya bir el atsın inanın boslukta hissediyorum kendimi su an