disc0nnecter
Üye
Ben 5 yıl önce skolyoz ameliyatı oldum. Bilmeyenler için skolyoz omurga eğriliği demek ve bu eğriliğin düzeltilmesi için omurga kemiklerine platin takılıyor. Yani sırtınızda ensenizden kalçanıza kadar up uzun platinle yaşıyorsunuz. Bu platinler bir takım hareketleri de kısıtlıyor. Sormak istediğim soru benim ve diğer skolyoz hastalarının genel bir sorunu aslında...
Vücutta hareket kısıtlılığı olduğu için göbeğimde yağ birikintisi oluştu ve bildiğin göbek şeklinde bu da hiç iyi görüntü oluşturmuyor. Doktoruma sordum yarım mekik çek dedi. Ama bu pek mümkün değil yarım hiç çekilmiyor ve tam çekmek zorunda kalıyorum çünkü gövde kısmı komple hareket ediyor ve göbeğe pek etki etmiyor... Sizce ne yapmalıyım? Göbekteki yağları nasıl yakabilirim?
Vücutta hareket kısıtlılığı olduğu için göbeğimde yağ birikintisi oluştu ve bildiğin göbek şeklinde bu da hiç iyi görüntü oluşturmuyor. Doktoruma sordum yarım mekik çek dedi. Ama bu pek mümkün değil yarım hiç çekilmiyor ve tam çekmek zorunda kalıyorum çünkü gövde kısmı komple hareket ediyor ve göbeğe pek etki etmiyor... Sizce ne yapmalıyım? Göbekteki yağları nasıl yakabilirim?