Merhaba beyler.Yağ yakmaya başladım ve beslenme ve spor düzenimi yazarak bir kariyer yapmayı hedefliyorum.Hem kilo verecekler için iyi bir konu olur hem de ters tepme durumu olursa müdahelede bulunursunuz.
Kilo:68
Boy:170cm
Amaç: 2 ay içerisinde 8kg(yağ) vermek.Üstelik hafif göğüs ve kol kası yapmak
Resim:
Programım:
-30dk bike
-2dk twisting
-Bench Bar Press 4x10 [5+5]
-Lat pull down behind the neck 4x10 [4 demir]
-Dumble Behind Neck 4x10 [5+5]
-Cable biceps 4x10 [1 demir]
-Cable triceps 4x10 [2 demir]
-Leg extension 4x10 [4 demir]
-15dk bike
Hiç bir yağ yakıcı ve gainer kullanmayacağım.Doğal besinlerle besleneceğim.Kendi diyetimi kendim ayarlayacağım.Spor öncesi karbonhidrat sonrası protein ağırlıklı besleneceğim.Her akşam 1 saat orta-yüksek tempo yürüyüş düzenli yapacağım
Her türlü eleştirinize açığım.Diyetim ve sporum hakkında önerilerinizi bekliyorum.
Bunun dışında her perşembe günü 1 resim ve son kg mi foruma koyacağım.Güncellemeleri akşamları yapacağım.O yüzden 24 saati bulabilir günlük yaptığım&yediğim şeyleri.
Ekstradan sorum olacak.8kg vermek için günlük yaklaşık 1000cal açık vermem gerek.Bu sağlığımı büyük yönde etkilemez diye umuyorum.Sizce 1000cal açık büyük bir hasar verirmi ?
Hadi bismillah
Kilo:68
Boy:170cm
Amaç: 2 ay içerisinde 8kg(yağ) vermek.Üstelik hafif göğüs ve kol kası yapmak
Resim:

Programım:
-30dk bike
-2dk twisting
-Bench Bar Press 4x10 [5+5]
-Lat pull down behind the neck 4x10 [4 demir]
-Dumble Behind Neck 4x10 [5+5]
-Cable biceps 4x10 [1 demir]
-Cable triceps 4x10 [2 demir]
-Leg extension 4x10 [4 demir]
-15dk bike
Hiç bir yağ yakıcı ve gainer kullanmayacağım.Doğal besinlerle besleneceğim.Kendi diyetimi kendim ayarlayacağım.Spor öncesi karbonhidrat sonrası protein ağırlıklı besleneceğim.Her akşam 1 saat orta-yüksek tempo yürüyüş düzenli yapacağım
Her türlü eleştirinize açığım.Diyetim ve sporum hakkında önerilerinizi bekliyorum.
Bunun dışında her perşembe günü 1 resim ve son kg mi foruma koyacağım.Güncellemeleri akşamları yapacağım.O yüzden 24 saati bulabilir günlük yaptığım&yediğim şeyleri.
Ekstradan sorum olacak.8kg vermek için günlük yaklaşık 1000cal açık vermem gerek.Bu sağlığımı büyük yönde etkilemez diye umuyorum.Sizce 1000cal açık büyük bir hasar verirmi ?
Hadi bismillah