Yağ yakımı için supplement kürü.Iherbden sipariş.

Merich55

Üye
Arkadaşlar selam 230 lira kadar bütçem var kargo dahil.Milli sporcu olduğum için ürünleri içeri sokabiliyorum.

Düşündüğüm kombinasyonlar : Animal Cuts+Animal Pak+universal bcaa

Animal cuts+Xtend bcaa+now foods arginine

Sizce hangisini tercih etmeliyim ya da siz de aklınızda bir kür varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.Sevgiler!

Arkadaşlar selam 230 lira kadar bütçem var kargo dahil.Milli sporcu olduğum için ürünleri içeri sokabiliyorum.

Düşündüğüm kombinasyonlar : Animal Cuts+Animal Pak+universal bcaa

Animal cuts+Xtend bcaa+now foods arginine

Sizce hangisini tercih etmeliyim ya da siz de aklınızda bir kür varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.Sevgiler!

ilk kombinasyon.

bu arada ben ilginç bir şey keşfettim, ben yurtdışına giderken de gelirken de yanımda bir kaç ürün taşıdım, hatta gene taşıyacam, bir allahın kulu da çıkıp ne taşıyorsun demedi :D bütün gümrükler böyleyse millet her şeyi sokuyordur ülkeye...

ilk kombinasyon.

bu arada ben ilginç bir şey keşfettim, ben yurtdışına giderken de gelirken de yanımda bir kaç ürün taşıdım, hatta gene taşıyacam, bir allahın kulu da çıkıp ne taşıyorsun demedi :D bütün gümrükler böyleyse millet her şeyi sokuyordur ülkeye...
Hocam sormayın.Biz iki şişe fazla alkol soktuk diye korkuyoruz millet neler sokuyordu hahaha :D

Atlayıcıydım.Hala belgem var burs falan da alıyorum.
Amerikada yaşadığım dönemler, Amerikanın iyi yüzücülerinden birisi ile kısa süreli antreman yapmıştık. Salonumuza gelmişti, arjinin+çam ağacı ekstresini denediğini ve çok faydalandığını söylemişti.
Senin de profilde havuz falan görünce, milli yüzücü ise böyle bir tavsiyede bulunayım dedim ):

Amerikada yaşadığım dönemler, Amerikanın iyi yüzücülerinden birisi ile kısa süreli antreman yapmıştık. Salonumuza gelmişti, arjinin+çam ağacı ekstresini denediğini ve çok faydalandığını söylemişti.
Senin de profilde havuz falan görünce, milli yüzücü ise böyle bir tavsiyede bulunayım dedim ):

konu dışı ve kişisel olacak ama, daha önceki mesajlardan da anladığım kadarıyla ülkeye dönmüşsünüz, tahsiliniz de iyi, neden döndünüz?

konu dışı ve kişisel olacak ama, daha önceki mesajlardan da anladığım kadarıyla ülkeye dönmüşsünüz, tahsiliniz de iyi, neden döndünüz?
Tutunamadım. Orada emlakçı(kolombiya asıllı amerikan vatandaşı bir bayanla) evlendim ama 2 yıl sürdü evlilik. Dayanamadım, boşandım ve ülkeye döndüm. Aşırı kıskançtı. Herhangi bir bayana selam bile verdiğimde gidip o bayanı, bir daha benimle konuşmaması için tehdit ediyordu.
Boşandıktan sonra ani kararla geri döndüm.
Bazen pişman oluyorum, keşke dönmeseydim diye. Ama orada zaten işim yoktu, eşimin babası da emlakçı idi, onların aile şirketinde çalışıyordum. Başka bir şirkette çalışsa idim, sanırım yeniden geri dönerdim.
Eğitimim karışık biraz. Elektrik-elektronik mühendisliği mezunuyum, Fizikte master yaptım, doktorayı ise (master+doktorayı) Genetik alanında yaptım.
Şu an bu alanlarımın dışında çalışıyorum. İzmirde yaşıyorum. Bu yıl İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsüne Fizik doktorası için başvuracağım.
Kendime ait bir spor salonum var. Bir de Amerikada iken 2 yılda kazanıp bir köşeye attığım 3-5 kuruşum var. Ne zengin ne fakir, idare ediyoruz yani...

Teşekkür ettim hocam :D Umarım her şey yoluna girer sizin için.Yahu bir de şöyle bi sorun var galiba USA versiyonda türkiyede onaylanmayan maddeler varmış.Sizce ürün gümrükte kalır mı?Bakarlar mı dikkat ederler mi ona?

Back
Yukarı