bu programı bi tanıdığım verdi.kilo verme diyeti olarak söyledi.planım sabah 7.39 da kalkıp 1 saat boyunca koşmak.bu diyete harfiyen uymak.akşamları da ağırlık çalışarak kas kütlesini kaybetmemek.bilgili arkadaşlarımızdan yardım bekliyorum sizce nasıl bi program buna uyarsam 1 ayda kaç kilo veririm?sizce faydalı olur mu?
boy: 1.84/kilo:72(kilo o kadar çok değil ama çok fazla yağ var bu yağlardan kurtulmak istiyorum çoksa kilomla problemim yok.)
sabah:
2 yumurta(1 tanesi tam) ister sahanda yap(sahanda yaparsan tereyağı kullanma,zeytinyağı kullan) ister rafada
nescafe classic(3ü bir arada deil bak,classic tek kullanımlık) 2 paket döküosun bardağa sıcak suyla karıştırıp içiosun
(şeker,krema yok)
50-60 gram beyaz peynir veya lor peyniri,domates,zeytin,salatalık
1 dilim tam tahıllı ekmek veya 20-30 gram fındık ezmesi
2-3 saat sonra:
1 adet 80 gram ton balığı (yağını süzersin) yanına 1-2 baş brokoli ve biraz maydanoz
1 dilim tam tahıllı ekmek
2-3 saat sonra:
4-5(yemek kaşığı) kaşık haşlanmış makarna veya lapa pilav yanına salata,cacık
100 gram tavuk bonfile (ızgara veya haşlama üstüne nane,karabiber atabilirsin pişirirken)
2-3 saat sonra:
hafif bir çorba yanına 2 köfte ve 100 gram et (kırmızı olabilir,balık eti olabilir,tavuk eti olabilir)(ızgara veya haşlama)
2-3 baş brokoli
yatmadan 15 dk önce:
250 ml yarım yağlı veya light süt
boy: 1.84/kilo:72(kilo o kadar çok değil ama çok fazla yağ var bu yağlardan kurtulmak istiyorum çoksa kilomla problemim yok.)
sabah:
2 yumurta(1 tanesi tam) ister sahanda yap(sahanda yaparsan tereyağı kullanma,zeytinyağı kullan) ister rafada
nescafe classic(3ü bir arada deil bak,classic tek kullanımlık) 2 paket döküosun bardağa sıcak suyla karıştırıp içiosun
(şeker,krema yok)
50-60 gram beyaz peynir veya lor peyniri,domates,zeytin,salatalık
1 dilim tam tahıllı ekmek veya 20-30 gram fındık ezmesi
2-3 saat sonra:
1 adet 80 gram ton balığı (yağını süzersin) yanına 1-2 baş brokoli ve biraz maydanoz
1 dilim tam tahıllı ekmek
2-3 saat sonra:
4-5(yemek kaşığı) kaşık haşlanmış makarna veya lapa pilav yanına salata,cacık
100 gram tavuk bonfile (ızgara veya haşlama üstüne nane,karabiber atabilirsin pişirirken)
2-3 saat sonra:
hafif bir çorba yanına 2 köfte ve 100 gram et (kırmızı olabilir,balık eti olabilir,tavuk eti olabilir)(ızgara veya haşlama)
2-3 baş brokoli
yatmadan 15 dk önce:
250 ml yarım yağlı veya light süt