Buna inanmıyorum demiş fakat kendi inandığını yazmamışsın.Arkadaslar baslıktan da belli olduğu gibi bi efsane var bir insan yılda en fazla 5 kg kas kütlesi kazanır diye ben buna inanmıyorum siz 1 yılda kaç kg kas kütlesi kazandınız
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Buna inanmıyorum demiş fakat kendi inandığını yazmamışsın.
Kenzo karagözün videolarını izlediysen eğer jeff seid test gerektiren hiçbir yarışmaya katılmamış bugüne kadar ayrıca sürekli bu kadar yağsız ve kuru halde olup aynı zamanda bu kadar hacim hiç inandırıcı gelmiyor o yüzden bu sıradışı bir örnek olabilir.benim inandığım bu![]()
Eğer sende dikkatli izlediysen yapılabilir diyor kenzo 2-3 yıldır diyor ondan önce sadece güreş yapıyor diyor youtube ye jeff seid 15 years yazarsan vücudunun sadece güreşle olamıyacağını görürsünKenzo karagözün videolarını izlediysen eğer jeff seid test gerektiren hiçbir yarışmaya katılmamış bugüne kadar ayrıca sürekli bu kadar yağsız ve kuru halde olup aynı zamanda bu kadar hacim hiç inandırıcı gelmiyor o yüzden bu sıradışı bir örnek olabilir.
Özellikle son 1-1.5 yıldır eklediği kas kütlesi gerçekten dikkatimi çekti Jeff seid in uzun zamandır çalışıyor adam ve gelişimin artık yavaşlamış olması gerekir (doğal olarak), senin söylediğine şu noktada katılıyorum eğer gerçekten steroid kullansaydı daha hacimli olması gerekirdi gibi geliyor ama bir yandan da tamamen natural diyebileceği bir vücut içinde çok ta abartılı olmaması gerekir. Dediğim gibi bunun cevabını şimdilik kesin olarak bilemiyoruz ama gösterdiği gelişim natural birinin kolay yapabileceği bir şey değil, bana kalırsa imkansız da değil ama yine de insanın aklında soru işaretleri bırakıyor.Eğer sende dikkatli izlediysen yapılabilir diyor kenzo 2-3 yıldır diyor ondan önce sadece güreş yapıyor diyor youtube ye jeff seid 15 years yazarsan vücudunun sadece güreşle olamıyacağını görürsün
17-18 e sadece 2 kg almıs 13-14 yas fazla kg almıs sen ortalama aldığı kasa 5 kg diyorsun ama adam yeri gelmiş 1 yılda 12 kg almıs195 lb -120 lb =65 lb 6 senede 65 lb kazanmış bunu kg uyarlarsak 29,5 kg yapar düz 30 dersek 30/6 = 5 her sene 5 kg kazanmış bu da yukarıdaki bir arkadaşın yaptığı hesabı destekliyor.
evet o konuda haklısın her sene orantılı olarak kilo almamış genel hesap yaptım ben sadece17-18 e sadece 2 kg almıs 13-14 yas fazla kg almıs sen ortalama aldığı kasa 5 kg diyorsun ama adam yeri gelmiş 1 yılda 12 kg almıs
Ben jeff i sadece 18 yasına kadar naturel buluyorum suan gercekten cok irileşti yaklasık 2 yıldır takip ediyorum ve 5.000 takipcisi olduğunu bilirim youtube de simdi 250.000 o zamanlar kimse steroid demiyordu cünkü her ant beslenmesini paylasıyorduÖzellikle son 1-1.5 yıldır eklediği kas kütlesi gerçekten dikkatimi çekti Jeff seid in uzun zamandır çalışıyor adam ve gelişimin artık yavaşlamış olması gerekir (doğal olarak), senin söylediğine şu noktada katılıyorum eğer gerçekten steroid kullansaydı daha hacimli olması gerekirdi gibi geliyor ama bir yandan da tamamen natural diyebileceği bir vücut içinde çok ta abartılı olmaması gerekir. Dediğim gibi bunun cevabını şimdilik kesin olarak bilemiyoruz ama gösterdiği gelişim natural birinin kolay yapabileceği bir şey değil, bana kalırsa imkansız da değil ama yine de insanın aklında soru işaretleri bırakıyor.