Xpro Nutrition - NoxPro

Creatine Monohyrate ile NOX PRO aynı Suplement Kombinesinde Kullanılabilir mi Acaba ?

İçinde 5 gram creatine var zaten ekstradan creatine almak mantıklımı bilmiyorum.Evet 30 dakika önce alınıyor antrenmandan ve kaslardaki pompa etkisi 1 kutuyu bitirdikten sonra bariz bir hale geldi.1 ay önce sıcakken 32 olan kolum şuan sıcak 34 ü görmüş durumd****eşke portakaldan farklı bir aroma koysalardı diye söylemeden edemem ama.Optimum gold wheyle karıştırmama rağmen yinede içimi zor malesef

Ürünü tavsıye üzerine aldım gerçekten faydasını çok gördüm yani ortalam 65-70 kg falan kaldırırken benc pressde şuan 80-85 kıloyu kaldırıyorum ama tek sıkıntısı tadı bıraz güzel olsaydı on numara bir ürün olurdu

Arkadaşlar tam bir açıklama hiç bulamadım antremandan 30 dk önce mi kullanıyorsunuz ? yani en uygun kullanım nasıldır sizce ?

beyler Muscletech NitroTech + NoxPro 300 g. + Universal GH Max'i beraber kullanabilir miyim?şu an sadece Whey kullanıyorum.eğer bu yazdığım uygunsa diğer ikisini alıp eklemek istiyorum programıma

beyler Muscletech NitroTech + NoxPro 300 g. + Universal GH Max'i beraber kullanabilir miyim?şu an sadece Whey kullanıyorum.eğer bu yazdığım uygunsa diğer ikisini alıp eklemek istiyorum programıma

Kulllanılabilir. Biribirinden farklı ürünler. nox pro antr. 30dk kadar once. nitrotech ant.once, sonra ya da ara ogun olarak istedigin zaman. gh max kullanımı da yazdıgına gore ant.oncesi 4 tane ac karnına diyor. buna gore ant. once alacagın seylerin zamanlamasını ayarlamak lazım. 2 gh max da yatmadan once

Merhaba arkadaslar bu ürünle birlikte scivation xtend bcaa kullanmayi dusunuyorum, bcaa yi antreman esnasinda almam dogru olur mu sizce?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı