nedense bu markaya bi türlü ısınamadım sanki merdiven altı ürünüymüs gibi çamur atmak istemiyorum ama bu markanın ise yarar bi marka oldugunu düsünmüyorum acıkcası
Ben de başlarda senin gibi düşünüyordum, sırf ****** ile alışverişim çok güveniyorum diye almaya başladım, whey proteinleri ortanın da altında vasat yani ama aminoları ve bu noxpro fiyatına göre piyasadaki çoğu markadan daha iyi.
NoxProdan gördüğüm etkiyi bsn noxplodeden göremedim o kadar diyeyim, fiyatı ucuz bu aralar almak isteyen varsa kaçırmasın
2 tane guarana drink hediye göndermişlerdi noxpro ve guaranayı mideye indirip idmana gittiğimde vücudumu kontrol edemiyodum kollar kendiliğinden kaldırıyodu ağırlıkları , set aralarında takla atıyodum koşturuyodum salonda![]()
Doğrudur da ne bileyim gercekten bı türlü isinamadim özellikle protein ve kilo aldıricisi cok kalitesiz geldi bana nedense nox Pro kullanmadım bilemeyeceğim ******dan bsn syntha 6 aldım guarana bana da göndermişler ama hala o bana bakıyor ben ona yani güvenip de bı kullanamadim
Bana güvenmenide bekleyemem tabi ama guaranada sıkıntı olmaz hatta kendim ayrıyetten almayı düşünüyorum ama şişesi 4-5 tl alamıyorum o yüzden, guarana içtikten sonra etkisini 10 dk içinde hissedip zihinsel olarak çok dinç hissediyosun kendini,150 mg kafein de var içinde oda iyice coşturuyor zaten,zararı olacağını sanmıyorum,
Ama whey protein konusunda haklısın çok kötü proteinleri,
Noxpro en iyi ürünleri, wheyde en kötü ürünleri,
NoxPronun içindeki oranlara bakınca birde ucuz olunca şüphelenmiştim bende ama adamlar ucuz satıyor yapacak bişey yok![]()
aynen dediğin gibi sanırım guarana o bi şişeyi içeçegiz dimi şişenin tamamını?yoksa yarısını falan mı içecegiz
Sana kalmış ama normal kullanımda bir şişe içiliyor![]()
NOXpro 25 servıs ıcerıyor, fıyat-hammadde kalıtesı olarak olculduğunde bence uygun değıl.
Guarana drınk bana da gelıyor, urunlerın yanında.. Guarana namı, kafeın drınk mı bellı değıl.. Tadı cok cırkın, 1-2 bardak nescafe bence daha sağlıklı![]()