Xpro Nutrition - NoxPro

BeachBoy

Üye
attachment.php

XPRO - NOXPRO

Xpro Nutrition'un yeni çıkardığı ürünü. Şu an 300 gr lık kutularda satılıyor.

ÜRÜNÜN İÇERİĞİ:

attachment.php

Eklentiler

• tbb.jpg
    tbb.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 2.006
  • tbl.jpg
    tbl.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 2.082
ben aldım. kullanıyorum. etkisi var lakin tadı berbat. portakal aroması dahi kurtaramamış. içtikten sonra midem bulanıyor. portakal aromasından dolayı yoğğurttur, süttür, ton konservedir karıştırımayorsun. Belki portakallı pekin ördeği yapmak istersem ona karıştırırım ama kullanmayı bırakmayı düşünüyorum. bünye kaldırmayacak.

ben dün kullanmaya başladım tadı soguk suyla portakallı oralet gibi ama etkisi çok iyi no-xplode de kullandım ama bu ürün bana daha çok etki verdi 150 mg kafein oldugu için idmanda çok susatıyor ama tavsiye ederim

Xpro Markasının Açıklaması:

Amino 5000, L- Carnitine Shots, Giant Amino Boost, BCAA 3000 gibi Türkiye’deki Sporcu Gıdası sektöründe tanınmış ürünlerin sahibi olan Xpro Nutrition, ******’ya ait bir markadır.

Ürünlerinin tamamı yurtdışında (Almanya ve ABD) üretilen Xpro Nutrition, en uygun şartlarda mümkün olan en iyi kaliteyi sunmayı hedefliyor. Bu doğrultuda işbirliği yapılan firmalar, hammadde tedarikinden başlanarak üretim sürecinin tamamını kapsayan geniş bir yelpazede denetlenmektedir. Avrupa Birliği ve ABD’nin Gıda Üretim Koşullarına uygun şekilde üretilerek sertifikalandırılan ürünler, Tarım Bakanlığı’ndan gerekli izinleri alınarak ithal edilir. 3 yıldır piyasada olan Xpro Nutrition, göstermiş olduğunuz ilgiyle ürün yelpazesini geliştirmeye devam ediyor.

Xpro hardline gibi dışarıdan ithal ettiği ürünleri kutulayıp satıyor. Marka olarak ise yerli sermayedir. Onun için yurtdışı kaynaklarda gözükmeyebilir.

nedense bu markaya bi türlü ısınamadım sanki merdiven altı ürünüymüs gibi çamur atmak istemiyorum ama bu markanın ise yarar bi marka oldugunu düsünmüyorum acıkcası

Ben de başlarda senin gibi düşünüyordum, sırf ****** ile alışverişim çok güveniyorum diye almaya başladım, whey proteinleri ortanın da altında vasat yani ama aminoları ve bu noxpro fiyatına göre piyasadaki çoğu markadan daha iyi.

NoxProdan gördüğüm etkiyi bsn noxplodeden göremedim o kadar diyeyim, fiyatı ucuz bu aralar almak isteyen varsa kaçırmasın

2 tane guarana drink hediye göndermişlerdi noxpro ve guaranayı mideye indirip idmana gittiğimde vücudumu kontrol edemiyodum kollar kendiliğinden kaldırıyodu ağırlıkları , set aralarında takla atıyodum koşturuyodum salonda :D

Ben de başlarda senin gibi düşünüyordum, sırf ****** ile alışverişim çok güveniyorum diye almaya başladım, whey proteinleri ortanın da altında vasat yani ama aminoları ve bu noxpro fiyatına göre piyasadaki çoğu markadan daha iyi.

NoxProdan gördüğüm etkiyi bsn noxplodeden göremedim o kadar diyeyim, fiyatı ucuz bu aralar almak isteyen varsa kaçırmasın

2 tane guarana drink hediye göndermişlerdi noxpro ve guaranayı mideye indirip idmana gittiğimde vücudumu kontrol edemiyodum kollar kendiliğinden kaldırıyodu ağırlıkları , set aralarında takla atıyodum koşturuyodum salonda :D

Doğrudur da ne bileyim gercekten bı türlü isinamadim özellikle protein ve kilo aldıricisi cok kalitesiz geldi bana nedense nox Pro kullanmadım bilemeyeceğim ******dan bsn syntha 6 aldım guarana bana da göndermişler ama hala o bana bakıyor ben ona yani güvenip de bı kullanamadim

Doğrudur da ne bileyim gercekten bı türlü isinamadim özellikle protein ve kilo aldıricisi cok kalitesiz geldi bana nedense nox Pro kullanmadım bilemeyeceğim ******dan bsn syntha 6 aldım guarana bana da göndermişler ama hala o bana bakıyor ben ona yani güvenip de bı kullanamadim

Bana güvenmenide bekleyemem tabi ama guaranada sıkıntı olmaz hatta kendim ayrıyetten almayı düşünüyorum ama şişesi 4-5 tl alamıyorum o yüzden, guarana içtikten sonra etkisini 10 dk içinde hissedip zihinsel olarak çok dinç hissediyosun kendini,150 mg kafein de var içinde oda iyice coşturuyor zaten,zararı olacağını sanmıyorum,

Ama whey protein konusunda haklısın çok kötü proteinleri,

Noxpro en iyi ürünleri, wheyde en kötü ürünleri,

NoxPronun içindeki oranlara bakınca birde ucuz olunca şüphelenmiştim bende ama adamlar ucuz satıyor yapacak bişey yok :D

Bana güvenmenide bekleyemem tabi ama guaranada sıkıntı olmaz hatta kendim ayrıyetten almayı düşünüyorum ama şişesi 4-5 tl alamıyorum o yüzden, guarana içtikten sonra etkisini 10 dk içinde hissedip zihinsel olarak çok dinç hissediyosun kendini,150 mg kafein de var içinde oda iyice coşturuyor zaten,zararı olacağını sanmıyorum,

Ama whey protein konusunda haklısın çok kötü proteinleri,

Noxpro en iyi ürünleri, wheyde en kötü ürünleri,

NoxPronun içindeki oranlara bakınca birde ucuz olunca şüphelenmiştim bende ama adamlar ucuz satıyor yapacak bişey yok :D

aynen dediğin gibi sanırım guarana o bi şişeyi içeçegiz dimi şişenin tamamını?yoksa yarısını falan mı içecegiz

NOXpro 25 servıs ıcerıyor, fıyat-hammadde kalıtesı olarak olculduğunde bence uygun değıl.

Guarana drınk bana da gelıyor, urunlerın yanında.. Guarana namı, kafeın drınk mı bellı değıl.. Tadı cok cırkın, 1-2 bardak nescafe bence daha sağlıklı :D

NOXpro 25 servıs ıcerıyor, fıyat-hammadde kalıtesı olarak olculduğunde bence uygun değıl.

Guarana drınk bana da gelıyor, urunlerın yanında.. Guarana namı, kafeın drınk mı bellı değıl.. Tadı cok cırkın, 1-2 bardak nescafe bence daha sağlıklı :D

Arkadasım da tadının cok çirkin olduğunu söylemişti bir yudum icti attı sonra benimki de duruyor:)

Bencede hiç ucuz değiL Fiyat performans derseniz MuscLe Pharm Assault önerebiLirim.

Bu ürünü yeni aldım, biraz enerji kaybı yaşıyordum yaz günlerinden dolayı enerji verir diye salondan öneren oldu aldım. son 4 antrenmandır kullanıyorum çok faydasını gördüm özellikle enerji vermesi açısından tam aradığım şeymiş. sadece antrenman günlerimde bir ölçek kullanıyorum. Sorum şu : bir ölçek içinde 5000 mg creatin monohidrat var. Ve bilindiği gibi creatin kullanımının ideal olanı 6 hafta kullandıktan sonra 3-4 hafta ara vermektir. NOXPRO kullanırken de ara vermeli miyim yoksa creatin oranı çok yüksek olmadığından ara vermeden de kullanılabilinir mi?

Noxpro yu yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ilk günlerde işe yaramadı desemde gün geçtikçe etkisini arttırıyor daha çalışmadan damarlarınızın genişlediğini görebiliyorsunuz nerdeyse.İçinde 5gram creapure patentli creatine monohydrate 2gram arginine 1 gram bcaa 1gram glutamine 0.5gram taurine 150mg kafein var.Kesinlikle vazgeçilmezlerimin arasına girdi fiyat servis olarakta en uygun preworkout sanırsam.Assault çok pahalı bence

Back
Yukarı