Xpro Nutrition Maxx karbonhidrat hakkındaki düşünceleriniz?

_yk_

Üye
arkadaşlar kardonhidrat kullanmaya başlayacağım fakat forumda almayı düşündüğüm xpro maxx hakkında pek bilgi bulamadım kullanan arkadaşlar varsa ürün hakkında bilgi verebilirseniz iyi olur.

Eklentiler

• Untitled_2_5.jpg
    Untitled_2_5.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 476
Sanırım fiyatından dolayı olabilir 2x 2.5 kg lık kutusu bazı kampanyalı satış verlerinde 130 tl ye kadar satılıyor.

Cok daha bilindik firmalar varken neden bu urun ?

çalıştığım salonda bu ürün olduğu için araştırmak istedim daha önce bende bu karbonhidratı pek görmemiştim açıkcası.. içeriğine bakılırsa ideal bi ürün gibi duruyor ama dediğiniz gibi çok daha bilindik firmalar varken bunu almak mantıklı mı bilemiyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:44 ----------

Sanırım fiyatından dolayı olabilir 2x 2.5 kg lık kutusu bazı kampanyalı satış verlerinde 130 tl ye kadar satılıyor.

aslında fiyat olarak çok farkettiğini düşünmüyorum 2.5 kg olanı 90 lira civarı 2 kutu 180 e geliyor zaten salondan alınca e bu fiyata dymatize hardline vs birçok gainerı bulmak mümkün.. elimin altında hazır olması sebebiyle sormak istedim önerilir mi acaba diye

Elimin altında diye düşünme internette bir çok supplement satan site mevcut ve yakın illere 1 uzak illere ise 2 gün içinde ulaştırıyorlar.

Bence forumda araştır denenmiş ve iyi bir marka al derim.

Elimin altında diye düşünme internette bir çok supplement satan site mevcut ve yakın illere 1 uzak illere ise 2 gün içinde ulaştırıyorlar.

Bence forumda araştır denenmiş ve iyi bir marka al derim.

haklısın 1 2 gün sonra bana ulaşması ne kaybettirir ki, ilginiz için sağolun bu arada.

Rica ederim görevimiz site sponsorumuz supplementlet.com da çok ceşitli ve uygun ürünler bulmak mümkündür.

bu ürünü kullanan oldumu
ben kullandım degerleri iyi fiyat uygun 1 kutu almıştım muzlu sakın alma 2 ayda zor bitirebildim ::) yorumlara bakarsanız sadece çilekli oranı güzel yorumlar var benim yorumum yok sitede sen düşün hocam. benim 400 kalorilik bir açık vardı ne spor öncesi enerji ayağına kullanmıştım

Back
Yukarı