Xanax kullananlar...

Enes122

Üye
Selam arkadaslar...Ben arada bir partilere filan giderken 2-3 adet 1 mg xanax kullaniyorum.Icki kullanmadigimdan kisacasi xanax ile kafa yapiyorum :D Ancak korktugum sey bu antidepresan hapinin vucut gelistirme'ye,Yani kaslarimiza hormonlarimiza kotu bir etki yapmasi..Sorumu cevaplayan biri olursa cok mutlu olurum. :)

Bu ilac ciddi yanetkileri olan, bagimlilik yaratan, agir bir antidepresandir. Bu tur ilaclar hormon mekanizmamiza dogru yoldan etki edip testosteron seviyemizi dusurebilirler. Bu tur ilaclardan imkan elveriyorsa muhakkak uzak durulmalidir. Ozellikle eglence, uyusturuc amacli kullanmak cok ama cok buyuk bir hatadir.

Birakin vucut gelistirmeyi genel sagliginiz tehlikede.

Benim bir akrabam xanax bağımlısı olmuştu, en sonunda komaya girdi hastanelik oldu, konuşma yeteneğini yüzde bilmem kaç oranında kaybetti, şimdi çok yavaş düşünen, unutkan (akrabalarını unutuyor), doğru düzgün konuşamayan birisi olarak hayatına devam etmeye çalışıyor.

Bu tarz ilaçlar direkt veya dolaylı olarak bütün hormonlara etki eder, sinir sistemine etki eder, bütün vücudun dengesini bozar vücut geliştirmeye de etkisi tabii ki olacak ve negatif olacaktır...

ne gerek var be kardeşim böyle şeylere.parti kafa yapma falan.ne güzel sporunuda yapıyomuşsun.doktorun verdiyse insan gibi kullan dozajında kimse el altından xanax satmayla uğraşmaz zaten.

öncelikle belirtmem gerekiyor, vücudun şeklinden çok sağlığını düşünmelisin.Beyin hücrelerin görüntünden çok daha önemlidir inan bana.
3 yıl xanax artı 3 yıl prozac ve bir takım ilaçlar kullanmış biri olarak diyebilirim ki reçete olarak sana bunu doktor vermediği takdirde KESİNLİKLE kullanma.Hele ki kafana estiği gibi kullanıyorsan yazık edersin kendine bunu okuduktan sonra al o paketi çöpe at.25 yaşındayım ilacı kullanmaya başladığımda 18 yaşındaydım ve en güzel zamanlarımı bir uyuşturucunun verdiği aptallık haliyle geçirdim.Bağımlısı oldum bırakamadım.Beyin hücrelerimi mahvetti.Hala kendime gelebilmiş değilim.Bu tür ilaçların insan neslinin beynini uyuşturmak için piyasaya sürüldüğü konusuna hiç girmiyorum bile.Fazla uzatmayayım.Kendine saygı duy.Spor yapan kendine özen gösteren biriysen bu kafalara ihtiyacın olmasın.İleride pişman olma, benim gibi olma diye söylüyorum.

Xanax sadece doktor kontrolünde ve gereği olan durumlarda kullanılmalıdır bu tür psy ve depresif ilaçların şakası eğlencesi yoktur.bir çok uyuşturucudan daha kötü yan etkiler görebilirsin(özellikle beyinde) aynı zamandada vücudunun bütün dengelerini bozabilirsin dikkat et.

şu söylediğin şeyin gerçek olmadığını farzediyorum, ha gerçekse kendini kronik depresyonun ve akabinde opioidlerin kucağına atıyorsun demektir. Beynin serotonin üretmemeye başlayınca (kanında vücudunun ihtiyacı olandan fazlasını bulunca durduracak) ne olacak?

tehlikeli sularda betondan ayakkabılarla yüzüyorsun :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kasların gevşemesine sebep olur içiceksen adam gibi çık bir yerde hallet işini git partine eczane ilaçları partide gitmez ayrıca speed değildir yavaşlatır salak eder parti zevk vermez ki salak salak gülümser durursun

Bir sağlıkçı olarak şunu söyleyeyim bağımlılık yapıcı bir ilaçtır arkadaşlarnuzak durun. Çok ciddi yan etkileri vardır. Düşük dozlarda kullanımı bile çok cabuk bağımlılık yapar. İlerde bir kaza nedeni ile veya kendi isteğiniz ile ameliyat geçirmek zorunda kalırsanız ilaçların çoğuna vücudunuz direnç gösterir ve ağrıdan inlersiniz... Dozlar yetersiz kalır. Ayrıca kan üzerinde de kötü etkilidir. Kaliteyi düşürür bu tarz ilaçlar.

Nereden temin ettin bilmiyorum ama büyük bir suç. Bunu sana veren eczacı veya her kimse cezası meslekten mene kadar gider ve yanında hapis cezası alır.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam arkadaslar...Ben arada bir partilere filan giderken 2-3 adet 1 mg xanax kullaniyorum.Icki kullanmadigimdan kisacasi xanax ile kafa yapiyorum :D Ancak korktugum sey bu antidepresan hapinin vucut gelistirme'ye,Yani kaslarimiza hormonlarimiza kotu bir etki yapmasi..Sorumu cevaplayan biri olursa cok mutlu olurum. :)
Öncelikle
Tüm arkadaşlara Selamlar
Xanax ben 11 yıl önce başladım
Bir sürü ilacın sonunda xanax da kaldım
11 yılım sanki bir rüya gibi geçti
Çocuklarım var ve şimdi resimleri görüyorum
Bu elbiseyi ne zaman girdiniz çok güzel diye soruyorum hatırlamadığım için büyük depresyona girmiştim ama bağlılık oldu
Günde 3-4 tane almaya başladım
Kardeşlerime tavsiyem sakın başlamayın
Unutkanlık yapıyor
Saf gibi oluyorsunuz
Hele ise gücünüz hiç kalmıyor
12 yıl önce 100 kilo bara set yaparken
12 sene sonra inanın 30 kilo ile başladım
Onuda zor yaptım
Takadiniz hiç kalmıyor ben çok ağır haplar kullandım
Sonuç gençliğim gitti
Şimdi üç ay oldu yine atramana başladım
Ama dediğim gibi düşük kilolar ile
Xanax ve zopiclon'u ara sıra kullanmaya bakıyorum oda çok depresyon isem uyku uyanmaz isem
Bakım ben xanax ve zopiclon aric toplam günde 24 tane hap kullanır iken
Şükürler olsun
Kesmeyi başardım şimdi toplam en kralı haftada 5 hap alıyorum
Ama kesmeyi başaramayan arkadaşlar da var ve bunu yine spor yapmak ile başardım
Ama unutkanlık hale yerinde
Çok unutuyor ve çok şaşırıyorum
Dün ne yediğimi varınca hatırlamıyorum
O yüzden Dikkat edip
Böyle uyuşturucu ilaçlara alışmayın
Sonu pişmanlık
Yazık olur
Saygılar
Hoşçakalın

Ilk oncelikle yorumlariniz icin tesekkur ediyorum arkadaslar. Bu tur ilaclari nereden buldugum konusu'nu cevaplamak bile istemiyorum Turkiye'den degilim Yurt disinda yasayan biriyim. Ve yasadigim yerde aninda istediginiz seyi bulursunuz.Herneyse konumuza geri donelim.Ben gece hayati olan biriyim yaklasik 2 bucuk yildir her aksam olan gece hayatimi hafta'da 1 e hatta 2 hafta'da 1 aksama indirdim.Yani eskisi gibi gece hayati yasamiyorum. Arada bir ciktigimda'da insan kafasinin hafif bir guzel olmasini istiyor eglenebilmesi icin.Yani bana bagimlilik gibi bir sey asla yapmadi ve yapamaz.Kendime bu konuda guvenim tam.Bundan sonra 1 mg en fazla 2 mg kullanicam onuda 2 haftada 1 arkadaslar.Benim tek korkum kac yikici yani cortizol hormonu nu tetiklemesi.Cunku sporuma neredeyse herseyden daha cok onem veriyorum. Kisacasi almak istedigim cevap Kas kutleme veya kas kutlemi gelistirmeme bir zarari olur mu ?

Zanax bağımlılık yapar bir tür uyuşturucu gibi. Benzodiazepin türevidir. Bonzai de bunlarin cok daha yoğun seklidir. Anksiyetiye ilacı olmasi beyni uyusturmasindan ileri geliyor. Ssri lar gibi masum değil

Kardeşim alkol alıp yaşasana kafanı. Yukarda kullanan ve bu konuda bilgi sahibi insanlar kesinlikle kullanmamanı soyluyor sen hala kasıma etki eder mi diyorsun. Sözde vücudunu cok önemsiyorsun ama en büyük kötülüğü kendine yapıyorsun. Yakın zamanda doğru yolu bulman dileğiyle..

Back
Yukarı