Whey proteinmi bcaa mi daha etkisini görürüm?

Arkadaslar bulktayim gunde 500 gr et yiyorum 65 kg yim boy 1.74 creatin kullaniyorum sadece bir supplement daha almak istiyorum ama antrenman sonrasi icin wheymi alsam yoksa bcaanin dahami etksini gorurum bilemedim yardim eder misiniz?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer 130-140 gr dan fazla protein alıyorsan gün içerisinde bcaa alabilirsin. çünkü daha fazla protein almak daha fazla kas kütlesi demek değildir. Çünkü vücudunun belli bir sınırı var o sınırları doğal yoldan aşamazsın.

Eğer 130-140 gr dan fazla protein alıyorsan gün içerisinde bcaa alabilirsin. çünkü daha fazla protein almak daha fazla kas kütlesi demek değildir. Çünkü vücudunun belli bir sınırı var o sınırları doğal yoldan aşamazsın.
Protein aliyorum ama kana hizli karisma acisindan etkisi olurmu ?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spordan hemen sonra protein tozu içmelisin olayı tamamen supplement firmalarının uydurduğu bir yalandır. Protein tozunun amacı vucuda yeteri kadar protein alamıyosan bu eksiği tamalamakdır.

Beslenmen ne kadar mükemmel olursa olsun whey proteini veya birkaç supplement desteği illaki lazım .. Özellikle antreman sonraları veya sabah kalkar kalkmaz vs kullanımı için .. Bulk döneminde whey + creatin güzel ikili ve ek olarak complex aminoasit(toz şeklinde ) musclepharmin olması lazımdı alabilirsiniz ..

Ürüne şimdi baktım supplementler.com'dan musclepharm Recon .. Kesinlikle tavsiye ederim .

Back
Yukarı