Whey Protein Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim. Uzun süredir spor ile uğraşıyorum. 1 senelik MMA dövüş geçmişim ve 7aylık fitness geçmişim var. Ayrıyeten freerunning ilede uğraşıyorum. Yaptığım spor aktivitelerine rağmen hiçbir zaman kendi vücudumdan memnun olamadım. Ara vermeden diyetisyen kontrolü altında ne kadar sporla uğraşsamda vücudum istediğim noktaya gelemedi. Şu günlerde aklımda olan şey protein tozu. Birçok araştırma yaptım, faydası-zararı nedir gayet iyi biliyorum. Aklımdaki soru ise şu; 2 marka arasında kaldım. 1i Hardline diğeri ise Optimum Nutrition. sizce hangi whey tozunu almalıyım?gelişimime katkısı olur? freeletics programı+fitness la uğraşıyorum şu sıralar.
-Optimum Nutrition Gold Standard Whey
-Hardline Whey 3Matrix

başka markaları düşünmüyorum, bu 2marka/ürün arasında kaldım. bunun hakkında yazarsanız çok sevinirim. bu arada boyum 1.84 kilom 72. ve proteinin etkisini görmek istiyorum.

Şuan ikisini ayni anda kullanan biri olarak optimumu tavsiye ederim.

Arkadasin dedigi gibi prostarda kullanabilirsin.ama prostar suyla guzel olmuyor.sutle tadi optimuma yakin.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tavsiye ettiğiniz ürünün diğer ürüne kıyasla hangi yönden iyi olduğunu ve kullandığınızda gördüğünüz etkisini yazarsanız çok sevinirim++++++

oncelikle bcaa ve protein icerigi benim icin yeterli ve optimum dunya genelinde meshur bir markadir ve guvenle iceriklerine guvenip kullanabilirsin

Back
Yukarı