Whey + Amino + Creatine kombinesi

Dazz

Üye
Aklımdaki kombine;
optimum whey
universal amino 2700
universal creatine
arkadaşlar daha önce sadece protein tozu kullanıyordum yaklaşık 1.5 yıldırda bb yapıyorum ektomorf vücudum var zor geliştiğimi tahmin ediyorsunuzdur bunun üstüne ramazanda ara verdim ve 5 kilo kaybım oldu.Şimdi sahalara hızlı bi giriş yapmayı düşünüyorum ve aklımdaki kombineyi yazdım düşünceleriniz nedir?

Haha bende bugün bi süre gainer kullanmaya karar vermiştim peki bu pump içerikli ürünü açarmısın biraz supplementlerle ilgili pek bi bilgim yok ne işe yarar bu dediğin ürünler?

Haha bende bugün bi süre gainer kullanmaya karar vermiştim peki bu pump içerikli ürünü açarmısın biraz supplementlerle ilgili pek bi bilgim yok ne işe yarar bu dediğin ürünler?
enerji artışı, odaklanma , kreatine göre çok daha bariz bi güç veren ürünler, ayrıca kullanırken damarlar belirgin hale geliyor. NO arttırarak çalışıyor bu ürünler.Araştırmak istersen superpump250 bi bak derim

Ufak bi araştırma yaptımda tehlikeliymiş bu ürünler tırstım açıkcası. Gainerla başka ne kullanabilirim idman sonrası whey ihtiyacını nasıl karşılıcaz?​

Back
Yukarı