weider kapaktaki koruma jelatini yoktu !!

merhaba arkadaşlar, 2 gün önce weider premium whey aldım. kapaktaki koruma jelatini yok fakat kapak altındaki jelatinde bi sıkıntı yok. ithalatçı firmada y a k a m o z a . ş yazmakta. acaba sahte olma ihtimali varmıdır ?umarım yardımcı olursunuz. şimdiden teşekkürler

Merhaba; kapağı tutan jelatin önemli bir faktör. Bende aynı ürünü düzenli olarak kullanmaktayım. İç kısmındaki kapağın sökülmesi nasıldı peki? Basit bir şekilde söküldüyse. Yani hiç zorlanmadan yapışmamış gibi bir durum varsa ürünün iç malzemesi ile oynanmış olabilir. Çünkü weiderin bu ürününü yaklaşık 5 defadır alıyorum ve iç kapağı zor açılıyor. Yada aynı üründen elinde olan bir arkadaşınızın ürünü ile koku testi yapın. Az çok biliyorsunuzdur weiderin ürününün kokusu harikadır. Eğer koku farkı yoksa kullanın.

Sorun olmaz diye düşünüyorum. Birde alışveriş yaptığın yerin güvenilirliği konusunda ufak bir araştırma yap. Olmadı koku testi herşeyi ortaya çıkartır. Tadını bile tutturmaları imkansız. Sahte olup olmadığını anlarsın. Ama işimi garantiye alıyım diyorsan değişim yap derim. Oda güzel zaman kaybettirir sana.

Bazı kutularda olmuyor jelatin ben optimum kullanıyorum düzenli olarak onda da bir oluyor bir olmuyor. Ben sıkıntı görmedim ama sen aldığın yeri bir ara sor için rahatlasın..

Back
Yukarı