Vücut normal ama yüz tombul

Herkese merhaba, ben 19 yaşındayım. 175 cm boy var. Hayatım boyunca ideal kilomun çok çok üstünde durdum yani yaşantım boyunca fit değildim 1 sene önce diyet ve akşamları Basket oynayarak zayıflamaya başladım 110 kilodan şuan 63 kiloya düştüm son 2 aydır fıtnesa başladım yani şınav pozisyonunda çok çirkin göbekte falan sarkmalar var çatlaklar var falan ama asıl canımı sıkan şey yanaklarımın olması yani daha vericek bi kilomda kalmadı ki yanaklarım duruyo bi 2cm fazlalık var yanaklarda vücut fit ama o yüz bozuyor usta yüzüm nasıl define gözükür ne yapmam lazım lütfen yardım edin, teşekkürler(fotoğraf 1.5 ay önce falan cok hafiften yüzde değişiklik oldu ama sorun devam ediyor, birde eski halim var)
IMG_20170217_105007.jpg
IMG_20170217_104139.jpg

Kilodan ziyade yağ veya su da atman gerekir bildiğim kadarıyla sen zaten diyorsun göbekte çatlaklık var fala diye kolay değil o kiloden 63 e falan düşmek biraz daha zaman alır diye düşünüyorum

Aynı yaştayım , ve aynı şekilde kilo vermişiz. Hemen hemen başlangıç ve bitiş kilolarıda aynı :D Bende ise tam tersi yüzüm fazla zayıfladı ve elmacık kemiklerim aşırı belirginleşti

İlk olarak helal olsun hocam 110 kilodan 63 kiloya düşmek zor iş.
Resimde yüzün normal gözüküyor bence öyle dediğin gibi yanak göremedim ben.

kardeş sen bu kadar kilo vermişsin helal sana öncelikle .göbekte sarkma filan kafana takma. önceliğin zayıflama olmuş ama spora fazla önem vermemişsin gibi duruor. yememe iradeni sporada yansıt haftada 3 kere ağır bir şeklide 1-2 saaat çalış inş vücüdün dahada şekle girecek ve sarkmaların dahada gergin olacaktır inş slmlar iyi çalışmalr

kardeşim içinden başka bir insan çıkartmışsın resmen tebrik ederim çok büyük kilolardan düşünce böyle sorunlar normal ancak istikrarlı şekilde ağırlık çalışmaya devam et yemene içmene dikkat et toparlarsın

Back
Yukarı