Vücut geliştirmeci olma olasılığı varmı

Şuan 14 yaşındayım bu sporu 8-10yıl kadar iyi bir şekilde sürdürsem steroid kürsüz ercan demir hamdullah aykutlu gibi hacim yapamam mı ki bence doğal imkansız ama kenzo kadar olunurmu veya mike nin hacmi vs bir türk milli sporcu işimin bu olmasını istiyorum nerden başlamam gerekiyor. Veya powerlifting yaşımın sonunda ortalama 110-140 kg arası deadlift yapacağımı biliyorum kısaca masa başı pişmanlıkla dolu bir hayat istemiyorum......

Powerlifting konusunda ilerlersen vücut geliştirme kadar fiziğinde değişim olmayacaktır ancak 8-10 yıl istikrar ile doğru bir yol izlersen neden olamayasın ? Elbette olabilirsin örnek aldığın fiziklerde öyle ahım şahım değil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ge
Powerlifting konusunda ilerlersen vücut geliştirme kadar fiziğinde değişim olmayacaktır ancak 8-10 yıl istikrar ile doğru bir yol izlersen neden olamayasın ? Elbette olabilirsin örnek aldığın fiziklerde öyle ahım şahım değil

n

genetik limite ulaşıp durmak yeteri kadar hacim yapamamaktsn korkuyorum.

Dostum yaşın daha küçük seni anlıyorum ama genetik limitine en az 15 senen var.Oraya bir gel ozaman düşünürsün ne kullanıp kullanmayacağını.Ayrıca sporcu olmayacaksan neden steroid kullanacaksın ki ?

Dostum yaşın daha küçük seni anlıyorum ama genetik limitine en az 15 senen var.Oraya bir gel ozaman düşünürsün ne kullanıp kullanmayacağını.Ayrıca sporcu olmayacaksan neden steroid kullanacaksın ki ?

Yukarıda ercan demir vs gibi olmak istiyorum işimin bu olmasını yazmıştım
Ama.Kenzo 8-9sebefir yapıyor artık ilerleme görmediğinden bıraktı ya steroidr giricek ya yerinde sayacak diye bıraktı deniliyo kendiside dirty bulk ta artık ilerleme göremiyorum diyordu sanırsam.

Back
Yukarı