gencebayorhan
Üye
Arkadaşlar, ben 20 yaşındayım ve 2.5 senedir düzenli spor yapıyorum. Fakat son bir iki aydır peşimi bırakmayan gece uykuya dalamama, ve uykuda onlarca kez uyanma problemi gittikçe şiddetini arttırdı ve bu aralar sabah 6dan önce uykuya dalamıyorum, daldıktan sonra da son derce kalitesi 3-4 saat süren bi uykudan sonra uyanıyorum.Tabi gün oluyor mışıl mışıl 7-8 saat uyuduğum da oluyor.Her gün en geç 1de yatağa girmekten de hala vazgeçmedim. Beslenme düzenim bozulmak üzere. Ben saatlerin kaymasına rağmen öğünlerimi kalkış saatime göre yeniden düzenleyip salona devam ediyorudum. Ama salon sorası geciken ve bazen hiç olmayan bazen de bitmek bilmeyen kas ağrılarım beni düşündürmeye başladı.
Bu koşullar altında spora devam etmek olan vücuduma da zarar mı veriyor yoksa belki kazancım bir hayli azalıyor ama kaslar bir şekilde kendini geç te olsa toparlıyayıp geliştiriyor mu?
Yorumlarınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var..
Bu koşullar altında spora devam etmek olan vücuduma da zarar mı veriyor yoksa belki kazancım bir hayli azalıyor ama kaslar bir şekilde kendini geç te olsa toparlıyayıp geliştiriyor mu?
Yorumlarınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var..