Çok geç kalmışın başkan beni görsen 2 ölçek protein tozu içiyorum tek elimle 280 kg bench basıyorum 3 içsem salonu yıkacam hemen biryerlerden bulmalısınBiri bana protein tozu vursun kür yapmak istiyorum sismem lazim vurun en iyisini vurun.
Usta banada lazim acil elinde fazla olan varsa banada yollasin yeni salon dikicem olumcul bench basicam yehuuuu.Çok geç kalmışın başkan beni görsen 2 ölçek protein tozu içiyorum tek elimle 280 kg bench basıyorum 3 içsem salonu yıkacam hemen biryerlerden bulmalısın
seninde özrün kabahatindan büyük yani bi gün beslenemeyince bosami gitmis oluyoruz antremana,yani yazdigin mantiklimi sence?o gün iyi beslenemedim bosu bosuna antremana gitmiyim bu nasil bir Mantik?bu düsünceninde abartili Protein tozu söylerinden cok bi farki yokBıktım artık bu ülkeden ben ya.Vücudumda az biraz deiğişiklik gören hemen toz mu aldın amino mu aldın diyor. Adama geçen sordum dedim ki; beslenmen nasıl karbonhirat alıyormusun? dedim.Hayır kanka protein tozu alıyorum dedi. Birgün param bitmişti ve o gün gerçekten yemek alacak param olmadıgı için bos yere antremana gitmek istemedim.Arkadaşım neden gelmediğimi sorunca bugun duzgun beslenemedim gelmiycem hakkını veremem dedim.Protein tozun var ya onu iç dedi. Neden biz böyleyiz neden ? Başka ülkelerde bulundu birtek biz böyleyiz artık küfür edesim geliyor (!)
şişmek ve sönmek. genellikle, vg sporuyla arasında bir bağ bulunmayan insanların cümleler içinde kullandığı iki kelime.