tozu bırakınca

Millet o kadar yaka silkmis ki bu durumdan cevaplarimiz boyle alayci.normalde buradaki hic kimse boyle mesajlar yazmaz yyardımcı olmaya çalışır. @amatomer sen dahil yeni başlayan arkadaslara tavsiyem lutfen sehir efsaneleriyle yola cikmayiniz okuyup arastiriniz..

Bıktım artık bu ülkeden ben ya.Vücudumda az biraz deiğişiklik gören hemen toz mu aldın amino mu aldın diyor. Adama geçen sordum dedim ki; beslenmen nasıl karbonhirat alıyormusun? dedim.Hayır kanka protein tozu alıyorum dedi. Birgün param bitmişti ve o gün gerçekten yemek alacak param olmadıgı için bos yere antremana gitmek istemedim.Arkadaşım neden gelmediğimi sorunca bugun duzgun beslenemedim gelmiycem hakkını veremem dedim.Protein tozun var ya onu iç dedi. Neden biz böyleyiz neden ? Başka ülkelerde bulundu birtek biz böyleyiz artık küfür edesim geliyor (!)
seninde özrün kabahatindan büyük yani bi gün beslenemeyince bosami gitmis oluyoruz antremana,yani yazdigin mantiklimi sence?o gün iyi beslenemedim bosu bosuna antremana gitmiyim bu nasil bir Mantik?bu düsünceninde abartili Protein tozu söylerinden cok bi farki yok:)

bro protein tozu kullanma arnold hiç önermiyor bak geçen arkadaş kullandı yolda kolu 50 cm oldu bi anda patladı falan yani önermiyorum şişkinlik yapıyor falan
:'D

Back
Yukarı