Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim sorunum tahin ve pekmezi karıştırıp fırsat buldukça tüketmek ne zaman babam bana tahin yollasa bir su bardağına bardağın yarısı kadar koyup az biraz pekmezle karıştırıp kaşıklıyorum.Bunu günde 3-4 kez yapıyorum aklıma geldikçe...Çikolata yeme isteğimi çok iyi bastırıyor ama yağlama yaptığı konusunda vicdan azabı duyuyorum.Bir de siz değerli arkadaşlara sormak istedim böyle giderse yağlanırmıyım ?
yağlanırsın. ayrıca çok sağlıksız. belki baban su şişesinde, bidonda filan yolluyordur. o yüzden tahinin ve pekmezin besin değerlerini yazıyorum: 100 gr tahin
Bileşen - Miktar
Enerji .................. 634 kcal Yağ......................60.09 gr Doymuş Yağ...........14.05 gr Protein.................25.51 gr.
Karbonhidrat...........10.52 gr.
Kalsiyum.................87.71 mg.
Demir.....................6.03 gr.
Vit+B1...................1.08 mg.
Niacin....................4.5 mg. kaynak: http://www.aosb.org.tr, koska tahin ambalaj bilgileri