Supplementler Hakkında Yardım..

Merhaba arkadaşlar 2 ay önce fitnessa başladım 87.7 kilodan 76.4 kiloya indim kardiyo kısmı bitti şimdi vücut geliştirme bölümüne geçtim ve bcaa glutamine creatine ve ctm premium whey protein aldım. Kullanımı ise antremandan yarım saat önce bcaa + glutamine + creatine in yarım ölçek karıştırılıp suyla içilmesi önerildi. Spordan hemen sonra ise 2 ölçek protein içiyorum. Sizce doğru mu yapıyorum ? Yardımcı olursanız sevinirim. (Yapmak istediğim şey yağsız kütle )

Yapmadım bugün 4.günüm ve Kullanımı Bcaa + protein spordan önce ve glutamine&Creatine spordan snra olacak şekilde değiştiriyorum..

diğer supplementlere aynı şekilde devam et ama creatin 3 gün boyunca sabah öğlen ikindi akşam veya yatarken aç karnına daha iyi olur meyve suyu (elma veya üzüm suyu) birer çay kaşığı olarak 4 kere içeceksin. 3 günü tamamladıktan sonra günde 1 kere olarakda devam edebilirisin[DOUBLEPOST=1448557724][/DOUBLEPOST]
Yapmadım bugün 4.günüm ve Kullanımı Bcaa + protein spordan önce ve glutamine&Creatine spordan snra olacak şekilde değiştiriyorum..[/QUOTE
proteini sprdan hemen sonrada kullanmalısın antrnman sonrası kasların ihtiyacını karşılamak için

Back
Yukarı