BurhanA
Üye
boy: 1,82
kilo: 73
değerli büyüklerim hocalarım abilerim kardeşlerim ... belki bu yazımı saçma , uğraşılmayacak , gereksiz bulacaksınız ama kendinizi benim yerime koyun çaresizliği anlayın yardımcı olursanız ne Mutlu bana
uzun zamandır bu sporla uğraşıyorum (1,5yıl) bu Zaman içerisinde çokça hatalar yaptım beslenme programına uymayıp spor yapmak mı dersiniz düzensiz spor yapıp abartı yemek yemek mi dersiniz... kendimi iyi kötü düzeltmeye çalıştım en son bu hale geldim .. simdi asıl mevzuya gelelim ; benim bu temmuza kadar gelisebildigimce gelişebilmem lazım biraz gönül işleri biraz özgüven kırıklığı gibi gibi seyler yaşandı bunuda kendime yakıştıramadım açıkcası sevdiğim kız hayvan gibi üçgen vücutlu boksör birine gitti bende yakıştıramadım haliyle su an İstanbul'da ben ankaradayım temmuza kadar gelişebildim kadar gelisip karısına çıkmak istiyorum ve bu konuda sizden yardım bekliyorum baya bir araştırma yaptım ancak her sorduğum kişiden farklı sesler çıkınca kafam darmaduman oldu....
sizce antrenmanlarıma protein tozuyla mı devam edersem kısa sürede üçgen olurum yoksa gainer mı kullanmam gerekir?
protein kullanınca beslenme programım Nasıl olmalı yada gainer kullanınca nasıl olmalı?
hangi marka gain yada protein bana yararlı olur ?
besinleri kaça bölmeliyim?
bunların dışında ek ne kullanılır ne yapılır ne edilir?
programımı Nasıl düzenlemeliyim kısa sürede üçgen vücut için ?? yani kısaca bana yararlı olabileceğine inandığınız ne varsa paylaşırsanız cok sevinirim
yazılarınızı bekliyorum lütfen Biliyorum ki içinizde kalbi ter temiz olan halden anlayanlar vardır
))
boy: 1,82
kilo: 73
değerli büyüklerim hocalarım abilerim kardeşlerim ... belki bu yazımı saçma , uğraşılmayacak , gereksiz bulacaksınız ama kendinizi benim yerime koyun çaresizliği anlayın yardımcı olursanız ne Mutlu bana

sizce antrenmanlarıma protein tozuyla mı devam edersem kısa sürede üçgen olurum yoksa gainer mı kullanmam gerekir?
protein kullanınca beslenme programım Nasıl olmalı yada gainer kullanınca nasıl olmalı?
hangi marka gain yada protein bana yararlı olur ?
besinleri kaça bölmeliyim?
bunların dışında ek ne kullanılır ne yapılır ne edilir?
programımı Nasıl düzenlemeliyim kısa sürede üçgen vücut için ?? yani kısaca bana yararlı olabileceğine inandığınız ne varsa paylaşırsanız cok sevinirim