Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Optimum gold whey,qnt bcaa 8500,qnt glutamine 6000 ve optimum kreatin kullanıyorum.Genelde yaptığım idman öncesi 1 ölçek protein+bcaa+kreatin,spordan sonra 1 ölçek protein+glutamine.Hep bu sıralamayla gidiyorum eklememi önerdiğiniz bir supplement ya da önerdiğiniz başka bir kombinasyon var mı?Yardımlarınızı bekliyorum.
İdman öncesi protein almana gerek yok bence.. bcaa ve kreatine yeterli gelecektir. Kullandığın protein tozunun içerisinde bol miktarda bcaa zaten var protein kullanımı ile bcaa kullanımı biraz abartı gibi.
Kendi kombinasyonumu önerebilirim belki işine yarar
İdman öncesi
Bcaa ve creatine (3-4 haftanın sonunda creatine e ara vererek 1-2 hafta kadar mp assault kullanıyorum)
İdman sonrası
Protein tozu + mutlaka yemek yerim
Yatmadan 1 saat kadar önce
Glutamine ve - veya casein
Whey proteini antreman sonrası zaten alacaksın. Uyku süresinde vücudunu beslemesi için casein alınır. Sentezleri uzun süre devam eder ve sen uyurken kasların beslenmeye devam eder. Proteinin çok varsa sabah kahvaltıda çay yerine içebilirsin )
Bu yüzden protein tozları gereksiz kullanılamayacak kadar değerli. Ben gr hesabı yapıyorum, beslenmeme ve aldığım protein - karbo oranlarına göre toz kullanıyorum herkese de bu şekilde öneriyorum