Supplement kombinime gainer onerisi

Leopara

Üye
Sadece antrrman sonu karbonhidratimi tamamlamak amacli gainer alicam

Xtend bcaa ve shynta-6 var dedigim givi antreman sonrasi karbo icin bi gainer dusunuyorum ne almaliyim tadi onemli shynta-6 ile karistirip kullanicam.

Birde kreatin almak istiyorum ama zararlı olduguny soyluyolar ne yapsam gunde 5 gr yerine 2 gr kullansam nasıl olur

Zaten cogunda malto veya dekstroz dur karb.olarak daha kaliteli istiyorsan vitargo var ama pahalıdır.ben idman sonrası için p.tozumun içine malto ve dekstroz u saf alıp karıstırıp kullanmayı düşünüyorum.kreatin i kullanabilirsin.

Sadece antrrman sonu karbonhidratimi tamamlamak amacli gainer alicam

Xtend bcaa ve shynta-6 var dedigim givi antreman sonrasi karbo icin bi gainer dusunuyorum ne almaliyim tadi onemli shynta-6 ile karistirip kullanicam.

Birde kreatin almak istiyorum ama zararlı olduguny soyluyolar ne yapsam gunde 5 gr yerine 2 gr kullansam nasıl olur
Yanlış anlama sadece merakımdan soruyorum kreatinin nesine zararlı diyolar ben hıc zararlıdır dıyenı gormedımde. Bende whey+xtend kullanıyorum ve yanına yuklemesız mp nin kreatinini almayı dusunuyorum. Okugum ve izledigim videolardada edindigim bilgilere herkes en önemli supplement oldugu kanısında.

Back
Yukarı